\"Без СR9 имаме по-голям шанс да вземем Шампионската лига!\"

13:51
\"Без СR9 имаме по-голям шанс да вземем Шампионската лига!\"
Вратарят на Манчестър Юнайтед Едвин Ван дер Саар заяви, че през тази година "червените дяволи" са по-добър отбор без Кристиано Роналдо и имат много голям шанс да триумфират в Шампионската лига.

"Новият Реал Мадрид не ме притеснява. Във футбола е най-важен отборния дух. Единайсет Кристиановци не могат да спечелят Шампионската лига. Знам, че много от феновете мислят точно обратното, но от опит ви казвам, сега Юнайтед е по-силен отбор от миналата година", коментира холандският страж пред "Съндей Мирър".

"Само защото Барселона ни победи миналата година и заради трансферите в Реал, всички си помислиха, че Примера дивисион е най-силното първенство в света. Грешите, и през този сезон ще има поне три английски клуба на полуфиналите в Шампионската лига", допълни Ван дер Саар.

"Рон беше много важен за нас, но ние винаги успяваме да се справим с липсата на някой и пак ще доминираме", каза още бившият вратар на Фулъм.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gerrardksp
27.09.2009 20:13

ХАхахахХХАХХАХАха Да ... бахти т'ва стана сайт за запознанства ... *lol**lol* и gogata85 разбира от моми4ета.. щом те са за Ман4естър зна4и са готини.. КАКВА ЛОГИКА !!! *lol**lol**lol**lol*


Единствения шанс да спе4елите титлата без CR9.. е като използвате парите от него за да подкупите и 4те съдии на всяка една среща... Видяхте какво стана когато не подкупихте съдиите като играхте срещу Бърнли.. Сър Алекс едва ли ще допусна такава грешка отново *smile* *lol*