Интер триумфира със Суперкупата на Италия

01:06
Интер триумфира със Суперкупата на Италия
Отборът на Интер воден от своя ексцентричен наставник Жозе Мауриньо спечели първия си трофей за новия сезон, след победа над Рома в среща за Суперкупата на Италия.

Редовните 90 минути не излъчиха победител, като и двата състава реализираха по две попадения. Мунтари и спрягания за национал Балотели извеждаха на 2 пъти шампионите на Италия напред в резултата, а Де Роси и Вучинич изравняваха.

При изпълнението на 11 метрови наказателни удари по-концентрирани бяха футболистите на Интер и заслужено ликуваха с ценното отличие седмица преди започване на шампионата. Тук големия длъжник остана "Принцът на Рим" Франческо Тоти, чиято дузпа трябваше да реши всичко, но пропусна. Последва нов пропуск от страна на Рома в лицето на Жуан, за да дойде часът на капитана на "нерадзурите" Занети.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

brickbat
25.08.2008 09:58

Босна не ни вкараха защото нямаха Вучинич, Черна гора обаче освен него имат и други които ако ги оставим с такива положения каквито бяха Босна ще ни надуят яката иначе поздравления на Интер за купата и на Рома за атакуващия стил на игра ( по принцип - не съм гледал мача)