Фърги: Разбира се, че Роналдо ще стане голмайстор на Примера

11:51
Фърги: Разбира се, че Роналдо ще стане голмайстор на Примера
Сър Алекс Фъргюсън е убеден, че Кристиано Роналдо ще стане голмайстор на испанската Примера.

Португалецът, който през това лято напусна Манчестър Юнайтед и се превърна в най-скъпия футболист в света, бе основен реализатор на "червените дяволи". Съмненията за скандал между шотландския мениджър на английския шампион и крилото останаха след трансфера на футболиста в Реал Мадрид, но въпреки това Фърги не подлага на съмнение качествата на CR9.

До момента Роналдо има 7 гола в 5 мача с фланелката на "кралския клуб", а Сър Алекс смята, че крилото може да подобри рекорда си от 42 попадения.

"Разбира се, че заложих на него. Коефициентът беше страхотен. Абсолютно не можех да си позволя да го пропусна. Видях последния му гол в сряда, беше страхотен. Няма как да не ме радва, че Роналдо вече има 7 попадения", сподели Сър Алекс.

"Реал имат 38 мача в Испания, европейски мачове и други, така че нищо не се знае", каза Фърги по повод головия рекорд, който звездата на "белия балет" има шанс да подобри.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gaitaneca
27.09.2009 19:16

аве ей ибрата вика като го гледам как лесно се контузва не ми се вярва тва да стане 4елната петица 6те е роналдо,вийа (винаги е замесен),раул(старо ку4е е но играе)форлан,игуаин и бензема тия 6те са замесените

TigerJK
27.09.2009 15:10

доколкото знам на футболистите и ръководствата на футболни клубове им е забранено да залагат на каквото и да било свързано с футбола.. тая статия или е измислена или САФ го чака сериозна глоба *joking*

Cris_7
27.09.2009 13:48

Ще стане на "куково лето" ! Ибрата или Меси ще стане голмайстор..

beckham_07
27.09.2009 12:11

Оспорвано ще е.Но ше има и футболисти на други отбори освен Барса и Реал който ще са близо до голмайсторския приз!!!!!!!

ahah
27.09.2009 12:10

ем то и роналдо вкарва *wink* *joking* *sick*