Нападател на Арсенал си призна, че е симулант

14:08
Нападател на Арсенал си призна, че е симулант
Една от звездите на Арсенал Робин Ван Перси си призна, че обича да показва артистичните си умения, за да издейства нарушения в своя полза. Холандецът разкри, че принципно е против симулантите, но когато някой леко му наруши баланса по време на дрибъл, той обича да пада театрално на земята.

"Когато си във вихъра на дрибъла и някой защитник дори леко те докосне, това ти разбива баланса и е много трудно после да успееш да отбележиш. Затова в такива случаи аз просто помагам на съдиите. Контактът между мен и бранителя може да не е бил много силен, но въпреки това смятам, че подобни неща заслужават да се превърнат в шанс за нас да отбележим. Ако обаче не падна на земята в такава ситуацията, реферът няма да отсъди нищо. Не мисля, че това, което правя е симулация, аз принципно съм против тези неща във футбола", коментира Ван Перси.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Sten4
26.09.2009 17:56

qkubu във мача за националния на Анг. оределено имаше контакт , Руни направо изкълчи глезена на противниковия защитиник,беше си за изгонване ама...дуспа *angry* съдий, каво да ги правиш?

qkubu
26.09.2009 15:36

рокера прав си. Руни е голям пример ... падна за дузпа срещу Арсенал дадоха му я..... след това дава интервю "Аз мразя дузпите никога не симулирам" след 2-3 дена излезе за националния на Англия и пак падна в наказателното поле без да има контакт и му дадоха дузпа да го еба в педераса ....

rokera_henry
26.09.2009 15:23

Попринцип са пълни глупости това... Кога играч ще признае ,че симулира? хах.. Та нали ако признае подобно нещо ,в мачовете няма да му отсъждат нарушения... Пълни глупости...

Cris_7
26.09.2009 14:26

Попринцип си против ,но и ти правиш *joking*

ZIZU_
26.09.2009 14:26

Честно казано не съм го виждал да симулира.