Въпреки гола на Оуен срещу Сити, Фърги залага на Берба срещу Сток

11:37
Въпреки гола на Оуен срещу Сити, Фърги залага на Берба срещу Сток
Въпреки победния гол, който Майкъл Оуен вкара на Манчестър Сити през миналата седмица, сър Алекс Фъргюсън отново ще остави юношата на Ливърпул на пейката и ще пусне Димитър Бербатов титуляр срещу Сток Сити, твърдят медиите на Острова.

Шотландският наставник смята да спечели гостуването на "грънчарите" със схема 4-4-2, като ветеранът Райън Гигс ще действа по левия фланг на халфовата линия, а Антонио Валенсия отдясно.

В отбрана се завръща Рио Фърдинанд, който обаче все още не се е възстановил напълно от болките си в гърба. Той ще партнира на обичайния заподозрян Неманя Видич. В нападението пък Фърги ще разчита Уейн Рууни и Димитър Бербатов да матират на няколко пъти Томас Сьоренсен.

Ето и вероятните състави на двата тима:

Сток Сити 4-4-2: Сьоренсен, Файе, Колинс, Шоукрос, Хут, Етерингтън, Делап, Уилън, Уайтхед, Тунджай, Китсън

Манчестър Юнайтед 4-4-2: Фостър, Евра, Фърдинанд, Видич, О\' Шей, Валенсия, Гигс, Флечър, Андерсон, Рууни, Бербатов

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

JEP
26.09.2009 16:13

Хубаво е,че Бербо ще играе ,но дано почнат да му подават топки и да спрат да го изолират от играта, щото ще берат доста ядове Юнайтед.

united12
26.09.2009 14:21

4 загуби имат Стоук у дома миналия сезон *wink* , иначе успех на дяволите и 0-3 *devil*

brickbat
26.09.2009 11:59

За този мач със Стоук е резонно да пусне Бербатов, но както казах преди седмица на мача с "гражданите", САФ трябваше да заложи или на Оуен или само на един нападател и това да бъде Рууни. Тогава много хора ме уплюха, но след мача се видя, че бях прав. За днешния мач смятам, че Бербатов ще е по удачния избор за партньор на Рууни, защото защитата на домакините е доста тромава и може лесно да се преудолее с извеждащи подавания имено от Бербатов към Рууни. На Британика стейдиъм Сити играят чудесно, миналия сезон ако не ме лъже пъмета допуснаха само една - две загуби, тази година стартираха чудесно имайки в предвид скомният им бюджет и се очертава един наистина непредвидим сблъсък между "Давид и Гулият".

rusnacheto
26.09.2009 11:38

еми супер .. дано се представи на ниво *wink*