Матераци: Да ви кажа ли какво каза Фелипе Мело на съдията?

10:44
Матераци: Да ви кажа ли какво каза Фелипе Мело на съдията?
Бранителят на Интер Марко Матераци, който е известен с твърдата си игра и честите скандали на терена, нападна рефера на мача Дженоа Ювентус, завършил 2:2 в четвъртък вечер.

Защитникът на "нерадзурите" се възпротиви на начина, по който бразилският халф на "старата госпожа" Фелипе Мело си "комуникира" със съдията. Матераци смята, че правилата трябва да се за всички, а не само той да отнася глоби и наказания.

"Аз съм малко като Жозе Моуриньо. Не ми харесва, когато съм жертва на несправедливост. Чухте ли какво каза Фелипе Мело на съдията, когато му бе показан жълт картон? Да ви кажа ли? Той каза: "you son of a bitch" (в превод от английски: "ти, кучи сине!") на рефера. Защо не беше изгонен?", попита Матераци.

"Правилата трябва да важат за всички. На турнира "ТИМ" казах на рефера Антонио Дамато, че е срамно, че е отсъдил дузпа. Това бе трофей, който нямаше никакво значение и въпреки това аз бях глобен с 5000 евро. Не протестирам срещу системата на съдийството, но трябва да има еднакви стандарти", изрази негодуванието си защитникът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

brickbat
26.09.2009 11:30

А Фелипе Мело да каже ли какво каза Матераци на Зидан 2006 година на финала за Световната купа... *joking*

KURZAMANUTDFENS
26.09.2009 11:30

матераци пък кво се праи на голямата работа нека види първо себеси пък тогаа се праи

Juventus_tifoz
26.09.2009 11:08

Фелипе Мело си е много прав. Съдията заслужаваше за един як бой. Както казва Гацо Бацов: "Съдията е като качамака - колкото и да го биеш, все му е малко". FORZA JUVE