Фиорентина нанесе нова загуба на Милан

09:20
Фиорентина нанесе нова загуба на Милан

Дните на новия наставник на Милан Марко Джампаоло начело на клуба изглеждат преброени, след като "росонерите" допуснаха четвърта загуба от началото на сезона. На "Сан Сиро" Милан загуби с 1:3 от Фиорентина и след първите 6 кръга има само 6 точки, като заема 16-о място в класирането, само над зоната на изпадащите.

Ерик Пулгар откри резултата в полза на "виолетовите" в 14-ата минута от дузпа, като това бе и единственото по-интересно нещо до почивката.

Десет минути след подновяването на играта Милан остана с 10 души на терена след много груб фаул на Матео Мусакио в краката на Франк Рибери.

В 66-ата минута Фиорентина покачи на 2:0 чрез Гаетано Кастровили, а в 78-мата Рибери вкара и трети гол за гостите. Между двете попадения Федерико Киеза пропусна дузпа за флорентинци, която още повече можеше да утежни живота на домакините.

Макар и с 10 човека Милан все пак стигна до почетен гол в 80-ата минута чрез Рафаел Леоа, но дори и той не успя да спести бурните освирквания на привържениците на Милан веднага след последния съдийски сигнал.

Победата изкачи Фиорентина на девето място в класирането с 8 точки.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация