Маринов: Играчите сами трябва да изчистят проблемите помежду си

16:15
Маринов: Играчите сами трябва да изчистят проблемите помежду си
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Иван Маринов даде днес редовната си пресконференция преди шампионатния мач срещу Пирин Благоевград, който е в понеделник в Кюстендил.

Наставникът направи и коментар на ситуацията в отбора след загубата от Локомотив Мездра в предишния кръг.

"Футболистите трябва сами да изчистят проблемите, които имат помежду си, за да тръгне отбора напред", заяви Маринов по време на брифинга на "Лаута".

Той уточни, че вчера всички играчи са се събрали банкет, иницииран от самите тях именно, за да изгладят отношенията помежду си.

"Когато ние играехме, нямаше как да се получи нещо подобно. За нас на първо място винаги е била емблемата на клуба, а всеки поставяше личните си интереси на второ място", каза още Иван Маринов.

Той не скри, че Даксон все още има проблеми с кондицията и не може да играе повече от 60 минути. За бразилеца е направена специална кондиционна програма, по която да се подготвя до мача с Левски. Както е известно, Даксон ще пропусне гостуването на Пирин заради червения картон срещу Локо Мз.

"За нас е по-добре, че ще играем в Кюстендил срещу Пирин, а не в Благоевград. Ако започнем да реализираме положенията, надявам се, че ще победим, защото се нуждаем от точки. В последните мачове играем добре, но не можем да вкарваме в решителния момент. Излизаме срещу тактически грамотен и дисциплиниран отбор. Ако Димитър Илиев не играе, имам идея да дам капитанската лента на момче, което заслужава, има дух и характер и винаги се раздава за отбора, но за сега ще го запазя в тайна", завърши старши треньорът на Локомотив.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация