Повериха трансферите в Левски на Гонзо

13:36
Повериха трансферите в Левски на Гонзо
Спортно техническият директор на Левски Георги Иванов - Гонзо обяви, че от сега нататък той ще носи отговорност за трансферите в на футболисти в клуба.

На редовното годишно Общо събрание на акционерите на Левски бяха обсъдени наболели теми в "синия" отбор - мнимите трансфери на четиримата в Левски и слабото начало на първенството.

Председателят на надзорния съвет на тима Христо Друмев заяви, че ръководните органи в клуба не намират вина в спортно-техническия щаб за трансферното фиаско със звездите на Левски точно преди Вечното дерби. Спортно-техническият директор на Левски Георги Иванов - Гонзо пък ще отговаря за всички спортни въпроси в отбора и ще поема лично отговорността за резултатите на тима и трансферите.

"Аз ще нося пълната отговорност за бъдещите трансфери! Отговорността за провален трансфер ще нося аз. В момента работим върху селекцията и тя ще е готова през декември. Благодаря за доверието, което ми гласуват господин Батков и господин Баждеков. Сега е моментът всички футболисти да докажат, че имат място в Левски. Изоставаме седем точки от ЦСКА, но сме и с мач по-малко. Ще наваксаме пасива си", заяви любимецът на "сините" привърженици.

Гонзо добави, че връщането му на терена не е сигурно и зависи от процеса на възстановяване. Спортния шеф от "Герена" изрази своето несъгласие с наказанието, наложено на Левски от ДК на БФС.

"Не сме съгласни с наказанието. То не е реално, нито справедливо", заяви Гонзо.

Финансовият директор на клуба Константин Баждеков допълни, че на Общото събрание е взето решение заплатата на бъдещите футболисти да се съставя на базата на изиграните срещи. Той заяви, че на футболисти, които сега представляват тима няма да им се намалява заплатата, тъй като те са при заварено положение и няма на каква база да се развалят договорите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lz1tmw
25.09.2009 17:12

"За хората, които ще дойдат в Левски занапред, ще нося отговорност само аз, а не какво беше преди, когато вината се прехвърляше между трима-четирима човека. Ако има провал в трансферите, аз ще съм отговорен"
Малееее как се изхвърля като чикия на пясък!!!
И мащабната селекция е ясна вече. Връща се Гонзо на терена.Поредното падение в отбора. Добрите футболисти в своя възход спират в края на кариерата си, а такива като него ще се обезличат. *smile*

kun4ev
25.09.2009 15:44

ей с този ход вече Гонзо ще ви ебе мамата.абе този неможе да говори като хората,кви трансфери ще прави.Нищо продължавайте все така и до две години в Б група

iv4a
25.09.2009 15:26

или от динамо голема кутловица аааа то беше преди 44 година така не може да гепи някой от спартак койнаре там има надежди точно като за тях *smile*

martototo
25.09.2009 15:16

Аха евала.... може да привлече 4 звезди от Рубин Казан *lol*