Анди Коул: Берба изгони Тевес от Юнайтед както Нистелрой пропъди мен!

08:01
Анди Коул: Берба изгони Тевес от Юнайтед както Нистелрой пропъди мен!
Димитър Бербатов е причината Карлос Тевес да си тръгне от Манчестър Юнайтед, смята бившият голмайстор на тима Анди Коул.

След трансфера на българския нападател в отбора на Сър Алекс Фъргюсън, аржентинецът седна на пейката и не бе титуляр във важните срещи на английския шампион. Според Коул, Карлитос се е справял чудесно на "Олд Трафорд" преди да бъде купен конкурентът му Бербатов.

Анди сподели още, че и той се е чувствал като Тевес след преминаването на Рууд ван Нистелрой в Юнайтед.

"Винаги съм харесвал Карлитос. Той живее близо до мен и аз постоянно му повтарях, че трябва да се наслаждава на престоя си в Манчестър Юнайтед, защото няма друго място с подобна атмосфера. Тевес бе много ценен футболист в тима, спечелил Шампионска лига и титлата на Англия през 2008 години и отбеляза ценни попадения. Не виждам как би се справил по-добре", смята Коул.

"Мога да разбера напускането му, когато Фъргюсън купи Димитър Бербатов. Тевес бе на резервната скамейка все по-често и изигра 18 срещи за тима, а българинът участва в 29 мача. С мен се случи същото, когато бе купен Нистелрой през 2001 година. Предстоеше ми Световно първенство, а аз не исках да го пропускам. И на Тевес му предстой такова, макар класирането на Аржентина да не е сигурно. Все пак той е футболист на 25 години, а на тази възраст искаш да стоиш възможно най-далеч от резервната скамейка", допълни още бившият нападател на "червените дяволи".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rusnacheto
25.09.2009 11:14

ест.. тоя сакат, грозен нещастник не е въобще по-добър *stop*

torres_228
25.09.2009 10:44

ххехеехе по-силния побеждава вика .. хахаааааа

Und3rtak3r
25.09.2009 09:11

Е на това му викат конкуренция, по-силния побеждава, какво са се заоплаквали.

DuFkaTa
25.09.2009 08:35

Дано ся и Берба да земе да бележе като Руд Ваан Нистелрой *devil*