Дон Диего: Ювентус ще вземе Скудетото!

16:44
Дон Диего: Ювентус ще вземе Скудетото!
Селекционерът на Аржентина Диего Марадона прогнозира, че през този сезон Ювентус ще спечели титлата в Серия А. Торинци започнаха първенството с четири поредни победи и днес гостуват на Дженоа в среща от петия кръг на Серия А.

"Гледам много срещи от италианското първенство напоследък. Харесва ми какво прави Донадони в Наполи, но знаете, че имам слабост към този отбор", споделя легендата на южняците пред "Скай спортс".

"Мисля, че тази година Юве ще спечели титлата. Интер ще се бори до последно, но "Старата госпожа" изглежда готова този път", допълни Дон Диего.

Феновете на "бианконерите" ще се надяват Марадона да няма същата успеваемост при прогнозите, както другата най-голяма футболна легенда Пеле.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Leader78
25.09.2009 10:12

За 5-та поредна ще я ВЗЕМЕМ !!!!!!!!!!!!!!!! А ДИего може да си мълчи щото е добър в прогнозите си, както и в треньорството *joking* *lol*

red_devil_84
24.09.2009 21:26

И аз съм на мнението на Марадона.Просто интер имат мн нови попълнения докато се обиграят юве ще са на светлинни години в класирането!!!!!

topmo3
24.09.2009 20:07

Значи,изказването на Дон Диего е свързано с това което каза,че провала на Аржентина(3те поредни загуби) се дължът на 6 играча от които 2мата Диего Милито и Хавиер Санети са виновни(а те са от интер).Много ясно,че ще е за юве *smile* Дон Диего е много зле сериозно С такива футболистиии и нищо немогат да направят,направо имам чувството че аз да съм треньор по-добре бих се справил Както и да е Юве направиха страхотна селекция,както и Интер! Нищо се незнае....Все пак дано интер и покажат,че заслужават за четвърта поредна година да земат Калчото

Juventus_tifoz
24.09.2009 16:53

Много добре е прогнозирал Дон Диего. Но и той вече е враг на Моуриньо *joking* FORZA JUVE