Близо 40 човека казват \"Не на агресията по стадионите\" с \"Еврофутбол\"

15:56
Близо 40 човека казват \"Не на агресията по стадионите\" с \"Еврофутбол\"
Българският лицензиран букмейкър "Еврофутбол" събра половината от участниците в сценарната пейнтбол игра под надслов "Не на агресията по стадионите!"

За по-малко от два дни близо 40 участника казаха "Да" на инициативата на компанията, която ще се проведе на 26.09.2009 г. от 11.00 часа на базата на Българския червен кръст в село Лозен (Софийска област). В нея 80 човека, разделени на два отбора от по 40, ще влязат в ролите на агресори и полицаи в две отделни сценарни игри. Участие потвърдиха известни личности, медии и хора от шоубизнеса. "Еврофутбол" благодари на:

в. Дневен труд, в. Експрес, в. Стандарт, Нова ТВ, Нетинфо, в. Тема спорт, Лео от Биг Брадър, Вики и Десислав от Мастило, официалния фенклуб на ЦСКА, президентът на атлетическия клуб "Павел Павлов" – Георги Павлов, Пламен Василев – главен комисар на МВР и комисар Томи Илиев.

Своята подкрепа, независимо че не могат да присъстват, засвидетелстваха от ПФК Литекс, които заради тренировката на отбора преди мача с Миньор Перник, няма да могат да изпратят свои представители.

Към инициативата се присъединиха и колегите от Българската телеграфна агенция и вестник Сега. До края на деня очакваме фенклубовете на Левски, Локомотив София и Славия също да излъчат свои представители.

"Еврофутбол" се е погрижил и за зрителите, които решат да присъстват на този своеобразен опит за поставяне на рекорд за най-масовото "НЕ на агресията по стадионите!" За тях ще има забавни игри с награди, музика и много приятни емоции. За участниците компанията е осигурила храна и напитки и модерни съблекални. За тези, които не могат да отидат със собствен транспорт,

"Еврофутбол" е предвидил автобус, който ще тръгне в 9.30 пред Националния стадион "Васил Левски".

При дъждовно време сценарната игра ще се проведе, а инструктажът преди "битките" ще се състои на закрито в семинарната зала.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация