Нападател на Байерн моли за наем в Милан

16:41
Нападател на Байерн моли за наем в Милан
Нападателят на Байерн Мюнхен Лука Тони се надява през зимата да премине за половин година в Милан, където да съживи кариерата си и да си спечели повиквателна за световното първенство в ЮАР, съобщава "Кориере Дело Спорт".

Тони в момента играе за втория тим на баварците, тъй като не успява да се пробори с голямата конкуренция в атаката на мюнхенци. Напомняме ви, че нападателят до скоро лекуваше контузия и не успя да направи пълноценна предсезонна подготовка, което до голяма степен го остави сред резервите на Байерн.

От Милан пък търсят още мощ в нападение, но шефовете на клуба нямат особено желание да хвърлят пари за трансфери, така че евентуално взимане на Лука Тони под наем би задоволило босовете на "росонерите".

Както е известно, друг ветеран Дейвид Бекъм от Лос Анджелис Галакси, през януари ще се завърне на "Сан Сиро" за втори период като преотстъпен в Милан.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

arsenov
22.09.2009 23:44

Forzarossoneri приятелю Гаал няма нищо общо с преминаването на Олич а колкото до Тони дано им направим един подарък и това е. а Олич играе много по сърцато от Тони и това е очевадно

moby82
22.09.2009 21:08

Въобще НЕ НИ Трябва в МИЛАН тоя БАСТУН!

beastt
22.09.2009 19:52

а аз се моля на Байерн да не го пускат, тоя куц кон не ни трябва ..