Тевес: Странно ми е, че феновете на Юнайтед ме освиркваха!

11:24
Тевес: Странно ми е, че феновете на Юнайтед ме освиркваха!
Нападателят на Манчестър Сити Карлос Тевес разкри, че се е почувствал изключително странно, когато феновете на Манчестър Юнайтед са започнали да го освиркват по време на градското дерби между двата тима. Както е известно, аржентинецът е бивш футболист на "червените дяволи".

"Трудно ми е да повярвам, че феновете реагираха по този начин към мен. Един дори ме замери с монета, която удари Хавиер Гаридо. Странно е, за две години съм дал всичко от себе си за Юнайтед и никога не съм обидил феновете на клуба", коментира Тевес.

"Преди началото на мача се здрависах с бившите си съотборници и с хората от спортно-техническия щаб на тима. Всичко изглеждаше ок и затова ми беше трудно да въприема всичките обиди и освирквания. Не че ми повлияха особено много, но въпреки това не беше приятно. Смятам, че незаслужено загубихме, но битката за титлата едва сега започва", допълни Карлитос.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

beckham_07
22.09.2009 21:55

Айде обясни ми като не съм разбрал ве всезнайко!!!!!!!

Lollipopp
22.09.2009 21:32

чети малко бе ... аз ти говоря за едно нещо ти ми говориш за друго :x ... толкова си се влюбил в тоя Юнайтед и си сложил червените очила че даже и не разбираш за какво ти говори човек ... ае ходи се кефи че си фен на Юнайтед , защото не ми се занимава с олигогъбели ...

beckham_07
22.09.2009 20:14

Точно МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД дават шанс на младите играчи и винаги ги развиват.Ти какви глупости говориш.Тия футболисти дето ги изброи долу,да не са купувани освен Кантона?И Фъргюсън и ЮНАЙТЕД са големи и това го доказват успехите им и ако не го осъзнаваш си е твои умствено-изостанал проблем!!!!!!!

Lollipopp
22.09.2009 18:07

ами много ясно че Тевез ще избере да се махне след като през повечето време седи на пейката ... то всеки така ще направи , човека не отишъл като други да казват че са играли в Юнайтед и да се имат за голяма работа ... щяха да са невероятна 2-ка нападатели с Рууни , защото и 2-та са кучета и гонят топката до последно ... а наща хубава девойка Бербатов какво прави ??? Нищо!!! и Македа беше много добър когато им донесе 1-2 победи с головете си , а сега къде е ??? на пейката ... след време и той ще е на мястото на Тевез и ще отиде в друг отбор и дано този отбор да е Ман.Сити *party* Фъргюсън бил голям треньор , Юнайтед били голям отбор , но само на думи ... имат момчета с потенциал и желание за игра , а те ги държат на пейката ... защо всеки друг треньор си върти хората - титулярите и резервите и ги обиграва ... само това че си в Юнайтед не означава нищо ... трябва да покажаеш че си от Юнайтед ... примери за това много - Кантона , Бекъм , Гигс , Скоулс , Гари Невил и още други които са дали и дават още сърцето си за този отбор ... не са някви продажни дечица като К.Роналдо , Бербатов ...

Yang_G
22.09.2009 16:44

Ами тогава съдийте да дадеха цяло полувреме щом това им е в правото ! Ясно беше, че ако даде повече време Сити няма да издържат ! И на съдийте най-вече ,така че духай супата и благодари на съдийте за спечелените 2 от Сити и 3 от Арсенал (а като стана дума за Арсенал, случаят е подобен . Естественое ,че когато съдията им подари дузпа те ще обърнат мача !) !

arsenov
22.09.2009 16:40

ами и на алианц арена публиката е на не повече от 10 метра но тва няма нищо общо а манталитета играе роля и е факт, че в англия е най селската публика след като родители го казват които водят децата си на мачове

arsenov
22.09.2009 16:35

beckham_07 ами аз гледам немското и ми харесва футбола просто англииския стил не ми харесва и не го гледам всеки има вкус

beckham_07
22.09.2009 16:23

А Yang_G може да бара мекицата и да си хейтърства колкото си иска.Мача се играе докато съдиата свири край и дузпа има само ако той я свири.Колкото време имаше за ЮНАЙТЕД,толкова имаше и за Сити.Но по-класният,по-опитният и по-настоятелният отбор бяха ЮНАЙТЕД и заслужено стигнаха до гола!!!!!!!

beckham_07
22.09.2009 16:20

arsenov,всички тези неща са верни за Германия.Ама нали знаеш,че публиката е на десетки метри от игрището,а в Англия на 10-най много.А и какво ми сравняваш Байерн и Киьон?Те нито са градски съперници,нито Киьон са силен отбор.Тевес го освиркваха,защото предаде отбора за пари и защото каза,че иска да вкара гол и да се радва в лицето на Сър Алекс.Все едно Подолски да беше казал,че иска да го направи в лицето на Франц Бекембауер?Мисли като пишеш.И трябва мн да съжеляваш,че не гледаш английското първенство.Всеки човек с малко повече футболна култура ще ти каже,че е много по-добро от немското!!!!!!!

Yang_G
22.09.2009 16:15

И аз се учудих, че го освиркват ! Ама все пак т'ва са феновете на Юнайтед - Най-съдийския отбор в Англия !

darkspeed
22.09.2009 15:58

На тевес му беше предложен нов договор от Юнайтед, но той го отказа, защото видиш ли на бил прекалено важен за отбора, за да го купуват с пари спечелени от продажбата на лекето.Така обясни той защо не прие договора и не остана на Олд Трафорд.А след това започна да обижда Фъргюсън и постоянно да се заяжда с Юнайтед.Е, как мислите, кой ще предпочетат феновете - човек, който е отдал почти цялата си трениорска кариера на този отбор (Фъргюсън) и помогна на Ман да спечели абсолютно всичко, или някакъв, който игра за дяволите 2 сезона и след това ги оплю?Напълно нормална реакция от феновете на Юнайте, даже малко му беше на тоя.

Cris_7
22.09.2009 15:58

Ти какво очакваше бе неблагодарнико..? Да пеят песни за теб.. *sick* Смешник !

arsenov
22.09.2009 13:50

beckham_07 а и за теб влизането на терена, плюенето на играч и замеряне от трибуната с монети е стил, класа или величие то за мен е просто много груба селска проява!!!

Gorobei
22.09.2009 13:20

Who's that twat from Argentina?!
Who's that money grabbing whore?!
Carlos Tevez is his name
And he hasn't got a brain,
And he won't be winning trophies anymore !!!

arsenov
22.09.2009 13:06

beckham_07 пич що мислиш, че ме е яд? аз казах фен съм на Байерн и не гледам англииско щото там всичко е много селско погледни подолски кат си трагна след няма 2 месеца се върна със екипа на köln никои не го освирква кат си трагна феновете го изпратиха погледни диего кат си трагна след последния мач носеше тениска с надпис Danke Bremen а по трибуните имаше 100-ци плакати на които пишеше благодарим диего успех!!! за кое да ме е яд, че тук може да си заведеш детето на мач без да те е страх, че някои селянин ще му разбие главата с някав предмет за това ли? или да ме е яд, че след малко отивам на мач да се забавлявам а не да се псувам с хората???

paunQ
22.09.2009 13:00

С класа и стил ли? Да дойдат в България да им покажем как се прави!

beckham_07
22.09.2009 12:55

arsenov продължава да го е яд.Феновете на ЮНАЙТЕД и отбора за това са велики,защото знаят как да дразнят другите и то с класа и стил!!!!!!!

arsenov
22.09.2009 12:47

щото са селяни и футбола им е селски и феновете са им селяни за тва така мена

BoBi_Levskara
22.09.2009 12:39

Еми нормално е когато един играч премине при кръвния враг да го освиркат.Това е навсякъде по света и винаги ще бъде така.Да не би в сряда феновете на Интер да приеха с овации Ибрахимович ?.Все едно ся някое да дое от Левски в ЦСКА иили обратното и да очаква да не го освиркват.

GodOfHatred
22.09.2009 12:14

Така му се пада заради онзи плакат на който беше той и пишеше "Welcome to Manchetser" да го бяха уцелили поне *joking*

gbfil2
22.09.2009 12:10

Ако си беше мълчал повечко, вместо да се прави на медийна звезда, може би и да бе посрещнат по друг начин. Но за това се иска и акъл, не става само с ядене! *smile*

paunQ
22.09.2009 12:10

Той не се ли махна заради Фъргюсън??

beckham_07
22.09.2009 12:01

И аз така си мислех,че играе със сърце.Но явно в сърцето му тече валута а не "червена" кръв.Ако беше така нямаше да отиде в Сити и да си мисли,че е в голям отбор.Щеше да е доволен на по-малко пари,но повече успехи.Играчите на Сити правят пари,играчите на ЮНАЙТЕД ИСТОРИЯ!!!!!!!

brickbat
22.09.2009 11:29

Подкрепям думите на Тевез, той не заслужава да бъде освиркван от феновете на Юнайтед, защото играеше със сърце и се раздаваше до последно за отбора. Не по негова вина не остана на Олд Трафорд. По - добре да бяха дали Бербатов на Сити, а Тевез да премине в Юнайтед, но това си е мое мнение, което явно е различно от това на САФ.