Алегри: Има шанс Кристиано да играе срещу Аякс

20:40
Алегри: Има шанс Кристиано да играе срещу Аякс

Кристиано Роналдо прави всичко възможно да се възстанови за първия четвъртфинал на Ювентус в Шампионска лига срещу Аякс.


Португалецът получи мускулна контузия на дясното бедро в евроквалификацията срещу Сърбия и ще се възстановява около две седмици. Старши треньорът на Ювентус Масимиляно Алегри се надява да разчита на Роналдо за мача с Аякс на 10 април.


Наставникът разкри, че португалецът е преминал пореден преглед тази сутрин, който е показал, че травмата отшумява по план. "Кракът му е доста по-добре. Естествено, всичко зависи от организма на играча", каза Алегри.


Треньорът даде подробности за другите играчи с контузии. "Куадрадо се възстановя и ще се завърне до 7-10 дни. Спинацола има проблем с коляното, но няма да се наложи операция. Перин получи удар в рамото, но се надявам да се завърне за Аякс. Дъглас Коста е добре, той със сигурност ще бъде на линия за Аякс, а Сами Кедира тренира с отбора и може да попадне в групата за мача с Милан. Манджукич вдигна температура и ще видим дали ще мога да разчитам на него за утрешния мач с Каляри. Днес ще видим какво е състоянието и на Дибала, който също има травма", каза Алегри.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация