Берба посочи кой трябва да е трансферен приоритет номер 1 на Юнайтед

16:39
Берба посочи кой трябва да е трансферен приоритет номер 1 на Юнайтед

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов заяви, че приоритет за клуба през летния трансферен прозорец трябва да бъде привличането на централния бранител на Аякс Матайс де Лихт.


Според българина "червените дяволи" се нуждаят и от още един човек в средата на терена, който да даде повече свобода на Пол Погба.


" Манчестър Юнайтед даде доста пари през последните години, така че клубът трябва да подходи внимателно и да обмисли добре как ще харчи. В атака с Маркъс Рашфорд, Антони Марсиал, Ромелу Лукаку и Джеси Лингард отборът има всичко нужно, но мисля, че се нуждае от подсилване на две други позиции - в центъра на отбраната и в средата на терена, за да може да бъде дадена повече свобода на Пол Погба в нападение", каза Бербатов пред Betfair.


"Имената, които се споменават в защита, са доста, като Хари Магуайър и Тоби Алдервейрелд са постоянно свързвани с трансфер на "Олд Трафорд". Аз харесвам много и двамата, защото са солидни играчи и могат спокойно да изнасят топката. Но играчът, който искам да видя в Манчестър, е Матайс де Лихт от Аякс. Всеки голям клуб в Европа го желае. Гледах го срещу Реал Мадрид и той изглежда като истинска находка. Толкова е уверен и сигурен за играч на неговата възраст. Освен това съм сигурен, че съотборникът му в националния отбор Върджил ван Дайк ще му каже достатъчно хубави неща за Висшата лига, така че се надявам Де Лихт да избере английски клуб, в който да продължи кариерата си", каза още Бербатов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация