Капело: Щях да викна Касано, ако имаше английски паспорт

17:07
Капело: Щях да викна Касано, ако имаше английски паспорт
Мениджърът на Англия Фабио Капело недоумява защо колегата му Марчело Липи не вика Антонио Касано в националния отбор на Италия.

Дон Фабио смята, че нападателят на Сампдория е най-големият талант на Ботуша и заслужава да играе на световното първенство в ЮАР следващата година. Опитният специалист дори изрази съжаление, че Касано няма английски паспорт, за да попадне в състава на "Трите лъва".

"Не знам защо Касано не е викан в националния тим. Моето мнение е, че той е най-големият талант на тази страна. Неговото присъствие на игрището е задължително. Надявам се да получи шанс за изява и да го видя в ЮАР. Ако имах възможност бих го повикал, но за жалост той няма английски паспорт", сподели Капело.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

geshana
21.09.2009 22:03

Таланта на "Лошото момче" на италинския футбол е безспорен но все пак той играе на приливи и отливи ... Якуинта има място в нападението на Скуадрата защото макар и да пропуска понякога се движи страшно много и това създава непрестанни грижи за противниците виж пък сега на мястото на Джилардино ако го включи раотата може да стане както 6 така и 2 ... Не съм сигурен че на Касано ще му е уютно до Снажния Якуинта , но мисля че в нападение с някой бърз и техничен нападател като например Ди Натале или Куалиарела или Роси ще бъде атомно нападение *wink*