Натанаел няма да поднови договора си с Лудогорец

11:01
Натанаел няма да поднови договора си с Лудогорец

Левият бек на Лудогорец Натанаел няма да поднови договора си с клуба. Настоящият контракт между двете страни изтича през лятото, а изгледи да бъде сключен нов няма. Причината е, че негови проближени са поискали близо 400 хиляди евро, за да бъде подписано споразумение. А Лудогорец няма намерение да плати такава сума. Твърди се, че Натанаел вече има представа и в кой чуждестранен клуб ще продължи кариерата си през лятото, съобщава "Тема Спорт".

След като по време на зимната пауза той отказа да продължи договора си, шефовете на клуба взеха решение бранителят да не попада в групата за мачовете. Мястото му в лявата зона на отбраната пък бе заето от Антон Недялков, който през есента играеше в центъра на защитата.

Подобна на Натанаел е и ситуацията с вратаря Ренан. Той е обвързан с клуба до края на годината, но не желае да подписва нов контракт. Това е и причината стражът да не попада в групата за мачовете. Титуляр под рамката е привлеченият през зимата Пламен Илиев, а негов дубльор - аржентинецът Хорхе Броун.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация