Божинов виси за дербито с ЦСКА

13:26
Божинов виси за дербито с ЦСКА

Валери Божинов не доигра мача с Витоша Бистрица. Нападателят се появи на терена като резерва - в 67-ата минута замени Давиде Мариани. В последната минута на срещата обаче при опит за удар 33-годишният футболист усука левия си глезен. Той веднага потърси лекарска помощ, напусна игрището и така и не се завърна на него. Валери свали обувките си и веднага се прибра в съблекалните. 

Това е и единственият проблем на треньора Георги Дерменджиев преди дербито с ЦСКА. То е в неделя, 24 февруари, от 13:00 часа на националния стадион. Наставникът ще може да разчита на останалите си играчи - няма наказани, докато в състава на армейците такъв е халфът Кристиян Малинов. Почти сигурно на линия за сблъсъка ще бъде и Живко Миланов, който се контузи още на първата си тренировка с тима. 34-годишният десен бек се завърна на терена преди старта на пролетния полусезон, след като се раздели с кипърския АПОЕЛ Никозия.

По време на мача с Витоша Бистрица на трибуните не бе забелязан новият финансов благодетел на Левски Васил Божков. Бизнесменът не се появи на „Герена" и срещу Локо Пд. Срещата с бистришките тигри бе изгледана от националния селекционер Петър Хубчев. Сред зрителите бе и бившият спортен директор на Левски Андрей Желязков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация