Достанич: ЦСКА бяха по-добри, честитя им победата

22:18
Достанич: ЦСКА бяха по-добри, честитя им победата
Старши треньорът на Левски Ратко Достанич заяви, че ЦСКА е спечелил Вечното дерби на българския футбол с 2:0 напълно заслужено. Сръбският специалист каза още, че е останал разочарован от част от играчите, на които беше заложил в този мач.

"Противникът ни бе по-добър, казах и преди мача, че който направи по-малко грешки ще спечели. Днес ние направихме слаб мач. ЦСКА заслужено победи и аз им честитя. Няма да търсим алиби, причините са във всеки един футболисти, който носи фланелката на Левски", каза треньорът на шампионите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

martototo
21.09.2009 09:08

Ххахаха как е дървото ? ВКУСЕН ЛИ ВИ Е ЧЕРВЕНИЯ ЧЕП БЕ МИШОЦИ както винаги ГЛАВАТА НА ДОЛО И МЪЛЧИТЕ *joking*

AviMC
21.09.2009 04:50

UltraBlueHool ,ако все пак се намери някой да каже каквото и да е по повод "трансферите"-аз ще му кажа "евалла". Съмнявам се мишоците в управата на ЛЕВСКИ да имат доблест и да дадат някакво обяснение. Просто спираме да ходим на мачовете и Бай Ганьо да си вдигне багажа. *sick*
Само ЛЕВСКИ

UltraBlueHool
21.09.2009 04:24

Сектор Б пак беше уникален.Радвам се че бях част от него.Въпроса е че отбора никакъв го няма.И кой е виновен за това? Ръководството или ку*вата Баткоф? Дано някой обясни защо станаха тези филми с трансфери ден преди дербито.Ако някой има обяснения да ги каже пред цялата левскарска общност.

deby_cc
21.09.2009 00:09

Одавна бях казал да се огледате с тези КУРВЕНСКИ НОМЕРА на Батков не само се срамехте като одбор но посрамихте и българия навярно знаете как слесте на земята както чорбата беше преди дано тези собственици са им по добри

lubo_krika
20.09.2009 22:33

Прав си Ратко,а ние бяхме безобразно слаби.Та да видим сега какво значи,че си поемате отговорността с Гонзо,както се бяхте изказали непосредствено преди мача.С тази игра сме за Б група.