Марк Хюз: Откъде се взеха тези седем минути продължение?

21:30
Марк Хюз: Откъде се взеха тези седем минути продължение?
Мениджърът на Манчестър Сити Марк Хюз бе бесен на съдията Мартин Аткинсън, който отсъди продължение от седем минути в дербито между "гражданите" и Манчестър Юнайтед.

"Червените дяволи" стигнаха до успеха с 4:3 именно в добавеното време, а автор на победния гол бе Майкъл Оуен.

"Откъде се взеха тези седем минути добавено време? Четвъртият съдия се опита да обясни, че голяма част от добавеното време е заради начина по-който отпразнувахме гола си в 90-а минута. Прегледах записите и момчетата се забавиха не повече от 45 секунди и за това той даде седем минути. Разочарован съм, защото направихме всичко възможно да се представим добре. Върнахме се в мача, но не заслужавахме да загубим. На доста моменти разчитахме на късмета си, но дойдохме тук с определена нагласа и игрови план. Важното е, че успяхме да застрашим Юнайтед", каза Марк Хюз.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

masterpeace
22.09.2009 10:53

Аз предлагам като в Баскетбола, при всяко статично положение, аут и гол, да се спира таймера, и така няма да има продължения *joking* *smile*

stefko18
21.09.2009 10:56

кво ревете бе стана хубав ма4 в които МАН.Ю заслужено попеди

Kumanov
21.09.2009 10:31

1. Продължението беше такова заради головете, а не заради влизане на лекарски екипи и тем подобни (както някой от опозицията ирзрази негодувание). Не знам дали сте запознати с правилата на FA, но заради смените, които се извършват във всеки английски мач (ако сте забелязали, те винаги са 6), се дава минимално добавено време от 3 мин., а от там нататък съдията решава колко още да даде...в случая основанието му за 7 минутно продължение са 4 гола, за всеки от които се дава по една минута време...деца, четете правилата на FA в началото на всеки сезон, за да се аргументирате в изказванията си.
2. Някой изказа мнение, че едва ли не на "City Of Manchester" на United щял да им се стъжни животеца, видиш ли, заради завръщането на Адебайор...бързам да угася тези надежди, защото по всяка вероятност Адебайор отново няма да играе, а и не само той ами и Туре заради Африканското първенство. Честито на печелившите (фенове на United), а на останалите, дерзайте.

cheman
21.09.2009 09:45

СИТИ НАЛИ ВКАРАХА ГОЛ , МАН.Ю. НАЛИ НАПРАВИХА СМЯНА !! *thinking* ЗАТОВА СЪДИЯТА УДЪЛЖИ ВРЕМЕТО!!!

levski1440
21.09.2009 09:15

ама ти си уникално просто същество бее..срещу стоук бяха 5 мин продължение и Челси вкара в 94! докато при ман беше 3 и станаха 7..за тва недей да обиждаш без да знаеш..чули бе боклук тъп *stop*

UtherX
21.09.2009 06:02

Ясно се видя, че ФА подкрепя Мангалчестар Юнайтед.Челси ще ви накаже скоро!!!

cris7ronaldooo
21.09.2009 02:16

MB_KrisS
Тоя па бате стегни се какво са виновни юнайтед за това че Челси са купили играч така какво са виновни юнайтед че Адебайор изрита Ван Перси да не го е ритал щеше да играе какво са виновни юнайтед че съдията е дал 7 мин да спрът да играят освем ааа много сте зависливи всички ако сити бяха вкарали нямаше да говорите съдията бутна юнайтед нали бе мишки !!! тея 7 мин да не са за юнайтед защо сити не тръгна във атака сити отбора с 7 те нападатела най-великата атака ае стига оправдания 80-20 процента владение на топката 11 човека на защита това ли му казвате отбор да фен съм на юнайтед и казвам че тези 7 мин бяха не реални но какво да направят юнайтед да спрът да играят ли ??? стегнете се щото много дразните с тея коментари и да отречеш че юнайтед във последните години не е велик отбор е много глупаво и зависливо както и Челси израсна много през последните години и сега са найстина един много много добър отбор за ливърпул кво да кажа силен срещу силните слаб срещу слабите това е гледайте нещата както са а не на симпатия към отбора си !!!

MB_KrisS
21.09.2009 01:48

А после ще ми говорят, че Юнайтед бил най-великия клуб! СМЕШНИЦИ!!! Погледнете за последните 1-2 сезона колко мачове сте измъкнали в продължението. 7 минути продължение в мач, в който лекарите са влязли 1-2 пъти и нито веднъж носилка, е това си е пародия!!! Ама то така се става шампион, като се играя до гол, като се свирят "полетите на асът" Рууни, като се наказват другите отбори с лишаване на трансфери и се спират правата на футболисти за по 3-4 мача, за да изпускат двубои именно с Манчо! Емиии....срещу системата не можеш да се бориш

Yang_G
21.09.2009 01:18

Ще се пържат на СИТИ ЪФ МАНЧЕТСЪР ! И съдийте няма да ги спасят шибаните, долни прасета !

Kalinho
21.09.2009 01:07

не знам дали хората като са го казали това за формата и класата не са забравили някъде и парите. Чели са симпатичен отбор и преди време и за тях разправяха същото като за Сити, че само с пари не ставало ама явно щом при тях стана в Сити с няколко пъти повече пари що да не стане ?

cris7ronaldooo
21.09.2009 00:04

Много му беше голяма устата на Хюз и на всички от сити то не беше премии то не бяха страхове от тях то кво ли не беше не са заслужава ли да паднат а юнайтед Х ли заслужаваше смешен е преди мача отиваме да победим юнайтед кво ли не сега пише отидохме да се претставим добре просто който и да купи сити никога няма да е на нивото на ЛИВЪРПУЛ,ЧЕЛСИ И ЮНАЙТЕД това е хората са си го казали формата е времена класата е вечна !!!

Lollipopp
20.09.2009 22:46

Gogata85 - на кое да завиждаме ??? на това че съдиите ви подпират ли ??? хубаво нямало официално показано допълнително време ... ми да ги бяха оставили да играят още 30-на минути , а не след като Юнайтед вкараха и 20 секунди по късно вече мача свърши , така му изнася на съдията понеже ще получи нещо бонусче от Фъргюсън ... пълни нещастници са Юнайтед когато съдията не ги подпре ...

Takeo
20.09.2009 22:31

Шегата настрана. Продължението е за двата отбора, но нещата съвсем не стоят така в един домакински мач и особено при отбори като Юнайтед. Имат манталитет на победители и няколко минути понякога са достатъчни за да се променят доста неща. Питайте Байерн Мюнхен. Затова и се ядосва Хюз вероятно. Психически гостуващите тимове са по податливи на голове в последните минути, особено в Англия, където последние 15 мин са най-активни ( и продължението към тях разбира се). Живи здрави, вече е минало. Но разглеждайте нещата от всички ъгли, като спорите.

Notlike
20.09.2009 22:20

Тихо! Манчестър Юнайтед победи *stop* Днес със седем минути, утре с едно полувреме повече *lol*

Шефовете на ФА са взели малко джоб-пара *joking*

el_n1n0
20.09.2009 22:13

аз пък мисля че не е прав. и двата отбора си имаха своите минуте. ясно се виждаше че последните бяха за юнайтед. да, играха по-добре, но кога пък само това е носело победата на някой отбор. както Dido_Man_U каза, официално обявено продължение и аз не видях, сами си направете сметката защо. колкто за тези, които мислят че някой гол на сити бил измислен, ще ги попитам какво смятат за фала от който дойде третия гол на юнайтед - ясно се видя и без повторение, че ричардс игра с топката. признавам, добре играете, ама нещо много мачове зехте да печелите така

Soon
20.09.2009 22:10

Искам всички фенове на манафите да мълчат тук, защото сте толкова жалки, че нямам думи колко много ви подкрепят съдиите ... мишоци всяка година сте тай... квиии велики сте вие *evil* жалка работа .. сигорно са еб*али садията преди мача .... а ония червен домат ( пенсионер ) му е праел с*ирки ... !!!!

mataresse
20.09.2009 21:53

GodOfHatred е прав, продължението е за двата отбора.Сити имаха цял мач да променят нещо.Видя се обаче кой е отбора, видя се кой се бори за победа и кой за равен.
United Forever *beer*

GodOfHatred
20.09.2009 21:50

Продължението е еднакво и за двата отбора.Ако Сити бяха много добри щяха те да победят а и техните голове от някакви смешни грешки на Юнайтед който едвали ще се повторят вече.

Dido_Man_U
20.09.2009 21:42

Скоро време тук ще пишат и хейтърите на Юнайтед което няа да е изненада *sick* Разбере те го надиграхме ги и заслужено победихме *devil* А колкото до продължението то такова аз лично не видях пък и селянчетата сини при 3 си гола са радваа по 2-3 минути и то от там дойде всичко *thinking*

manutd_best
20.09.2009 21:41

Откъде се взеха тези седем минути продължение? пппффф това е риторичен въпрос ... от къде може *wonder* *stop* от съдиите ест *joking*