Левски продължава с неубедителното си представяне в контролите (видео)

22:45
Левски продължава с неубедителното си представяне в контролите (видео)

Отборът на Левски продължи с неубедителното си представяне в контролните срещи от подготвителния лагер в Кипър, след като направи равенство 1:1 с шампиона на Литва Судува. След като записаха загуби от китайския Хенан, полския Висла и руския Урал под ръководството на новия наставник Георги Дерменджиев, днес "сините" все пак избегнаха поражението.

Дерменджиев не можеше да разчита на двама от основните си футболисти за тази проверка - голмайстора Станислав Костов и крилото Жерсон Кабрал. В тяхно отсъствие Левски трудно създаваше чисти голови положения, а след грешка в защитата в 76-та минута българският тим допусна гол, дело на Бараускас. "Сините" успяха да отговорят моментално и само две минути по-късно офанзивният халф на тима Давиде Мариани изравни с точен изстрел от далечно разстояние. В оставащите минути Левски не успя да стигне до пълен обрат и в крайна сметка двубоят завърши при равенство 1:1.

В последната си контрола в Кипър Левски ще се изправи срещу сръбския Чукарички. Срещата ще се играе в петък, осми февруари.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация