Оуен спаси Юнайтед срещу Сити в 96-а минута

17:30
Оуен спаси Юнайтед срещу Сити в 96-а минута
Отборите на  Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити изиграха един изключително интересен двубой, който завърши при резултат 4:3. Срещата бе от 6-я кръг на английската Висша лига и се игра на стадион "Олд Трафорд". Българският нападател Димитър Бербатов излезе като титуляр за "червените дяволи". Сънародникът ни в състава на "гражданите" Мартин Петров пък влезе като резерва в тази среща.

Още във 2-а минута на срещата Патрис Евра успя да навлезе в наказателното поле на гостите и след прецизно отиграване подаде топката на Уейн Рууни, който от близко разстояние бе безпощаден и реализира за 1:0 за Юнайтед.

В 16-а минута на двубоя груба грешка на вратаря на домакините Бен Фостър доведе до изравняване на резултата. Стражът на Юнайтед не прецени една лека ситуация, от което се възползва Карлос Тевес и успя да открадне топката. Аржентинецът моментално подаде на Гарет Бари, който реализира първото си попадение за Манчестър Сити

Една минута преди края на първото полувреме гостите имаха възможност да поведат в резултата, като след добра атака на Коло Туре и Стивън Айрлънд, аржентинецът Карлос Тевес се оказа на стрелкова позиция, но ударът му с десния крак срещна страничната греда на вратата на Юнайтед.

Второто полувреме на дербито между Юнайтед и Сити започна шеметно, като противниците си размениха по един гол в рамките само на няколко минути.

Три минути след началото на втората част Райън Гигс центрира от ляво и Дарън Флетчър успя да изведе домакините напред след удар с глава.

В 51-а минута на мача обаче Крейг Белъми разстреля Бен Фостър с фамозен изстрел с десния крак от границата на наказателното поле.

Нападателят на домакините Димитър Бербатов отправи страховит изстрел с глава от близка дистанция в 65-а минута на мача, но блестящата изява на вратаря на Сити Шей Гивън предотврати попадение на българина. В следващите няколко минути Бербо имаше още две възможности да се разпише с глава, но шансът не бе на негова страна. В 78-а минута, сър Алекс Фъргюсън пусна в игра Майкъл Оуен именно на мястото на българския нападател.

Третото попадения за Юнайтед падна в 80-а минута, когато Гигс центрира от пряк свободен удар отляво, а Дарън Флетчър отново намери място в отбраната на Сити и реализира за 3:2.

8 минути преди края на срещата Мартин Петров се появи в игра за гостите на мястото на Найджъл Де Йонг. Българското крило отправи опасен удар към вратата на Юнайтед в 88-а минута, но точността му изневери. Петров обаче бе с ключова роля за третото попадение на Манчестър Сити, като след грешка на Рио Фърдинанд в 90-а минута на мача българинът се възползва и подаде отлично извеждащо подаване на Крейг Белъми, който от своя бе безпощаден и вкара за 3:3.

Английският нападател Майкъл Оуен получи подаване от Райън Гигс в наказателното поле на Сити в 96-а минута и успя да оформи крайното 4:3 за Манчестър Юнайтед.

Стартови състави:

Манчестър Юнайтед:
Фостър, О\'Шей, Фърдинанд, Видич, Евра, Андерсон, Парк, Флетчър, Гигс, Бербатов, Рууни

Манчестър Сити:
Гивън, Ричардс, Лескът, Туре, Бридж, Райт-Филипс, Бари, Де Йонг, Айрлънд, Белъми, Тевес

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sasedq
22.09.2009 14:32

Трябраше бербатката да вкара в последната минута ама 1во не игра тогава 2ро нямаше да вкара положението което оуен вкара *sick*

Kill_221
21.09.2009 21:04

Браво на Owen ! ще си заслужи титулярно мясно ,като направи още такива прояви *smile*

Br0onX
21.09.2009 12:43

Добър избор *wink* Догодина пак при нас

shadowblase
21.09.2009 12:05

Br0onX прав си за всичко което каза особено това за Челси и Пуул. Но определено се придържам към тезата че Сити още не са готови за шампиони или за топ 4.Вярно биха арсенал но това се е случвало и преди когато ги нямаше "звездите".Все се случва някой по-слаб отбор да бие по-силен особенно в Англия където силите са вече доста изравнени.Сити ще са същите като Челси. Може да станат след 2 години шампиони но поне 10 ще им трябват за да направят нещо значимо в евротурнирите.Дори Сити имаха повече фенове преди да дойдат парите отколкото Челси когато също нямаха пари по простата причина че Марто и Божинов играха там. И между другото съм фен на Нюкасъл *wink*

Br0onX
21.09.2009 11:32

Всеки голям отбор има много привърженици. Аз обичам да гледам всички мачове от Англиийското и смея да твърдя/макар и напоследък да не мога да ги следя/, че миналата година и Пуул доста дузпи и то спорни получиха, не свириха поне едно 3-4 дузпи срещу тях в решаващи мачове към края на сезона, но това е футбола и това е играта. Сити акто са с такъв манталитет защо нагрубиха така Арсенал питам аз? Да не би Арсенал да са станали средняшки отбор? Миналата година ФУлъм като напраха на два пъти Челси, да не би Челси да се Борят за оставане във Висшата Лига? Хайде сега оформете си доводите, прочетете малко статистика, и вижте във другите държави дали големите отбори не ги подпират? Сега ако и това не ви харесва как изглежда, съжелявам, както казва Ал Пачино "Това е футбола момчета'. Ако искате чисто игрово време станете фен на НБА като мене, ако пък и баскетбола не ви харесва гледайте къкрлинг. Приятен ден *wink*

Br0onX
21.09.2009 11:31

Аз лично не се имам за много голям щото също съм вчерашен келеш и си признавам, че съм фен на Барса заради Стоичков и защото баща ми викаше за тях 92 унас, което ще рече че съм бил на 4-5 годинки, и тогава се запалих по футбола, не че съм разбирал какво е това дузпа, засада или пряк свободен/непряк/, но тогава ми харесваше да го гледам и като тръгнах на училище вече гледах футбол и се радвах супер много на Английското първенство. За Манчестър съм от 95 някъде тогава гледах Кантона как мина цялата защита, и помня един мач със Ювентус вече немога да кажа коя година е било, където подобен красив футбол не бях виждал до тогава. Добре аз вече съм келеш неразбиращ нищо от футбол. Кажи ми сега колко пъти съдиите подпират Манчестър за всичките години? Затова казвам, че съдиите трябва да носят червен екип, лошо само ще е за Челси защото нямат червени екипи но те там Абрамович ще помогне.

Br0onX
21.09.2009 11:29

Shadow, айде нека така да перифразирам моя коментар, кажи ми колко са феновете на Челси от преди Роман Абрамович, защото познавам точно един такъв човек от всичките ми приятели. Феновете на Ливърпул са без коментар, те просто ту ги има, ту ги няма зависи дали Ливърпул ще направят нещо ккачествено през даденият сезон, но прескачаме и този момент, интересно ми е колко човека симпатизират на Пуул след като биха Милан за ШЛ /което за мен е излишно тяхното участие там при положение, че турнира е за шампиони и такива би трябвало да се допускат смао, което ще доведе и до повече силни отбори в малките държави благодарение на парите итдващи от телевизионни права/. Така феновете на Арсенал от кога са им фенове - ерата Анри, ок това много ли е ? Защо не си харесате някой непретенциозен клуб като Ипсуич, имам един бивш съученик който от както аз се помня е за Ипсуич и винаги ще му се кефя супер много на тоя човек. Добре спираме да определяме времето кой от кога е фен.

gregoda
21.09.2009 10:22

Правилно или неправилно, въпреки че не съм фен на Юнайтед, те играха страхотно и заслужено спечелиха! Ако беше завършил 3-3 пак щяхте да писнете за нещо вие големи критици! Не свикнахте ли че на Олд Трафорд Манчестър винаги имат по едно рамо от съдията, така че кво се плюнчите още!

Cr_Rona7d0
21.09.2009 10:22

ако ще и в 157-мата минута да сме вкарали победния гол за мен няма значение важното е че победихме грацкия саперник !!!

kuramiian
21.09.2009 08:53

сигурно само феновете на ман юн могат да кажат че е било правилно такова продължение и то само защото победиха,но ако те бяха паднали в 97-та минута повтарям 97-та щяха да уреват света,и към статията 96:20мин значи 97-ма минута....а не 96. дори медиите се опитват да покрият нечовешкото продължение смалявайки го с минута в новините си....само си представете какво би направил сър-а ако беше на мястото на марк хюс .мача си беше чист Х и тва си е!!!!! гбфил2 дай да се играе до гол ако искаш??? и да няма равен мач?

gbfil2
21.09.2009 07:15

Добавеното време дава шанс и на двата отбора за победа. Манчестър Ю. се възползваха от него, както много други отбори са го правили и ще го правят. Ливърпул, например миналия сезон реши, три или четири мача в добавеното време. Това са лесно проверими факти. Ако Сити искат да са голям отбор (за сега са само с големи усти и заплати), то трябва да се научат да печелят подобни срещи. Всичко останало е ала бала. Та съдията, та този, та онзи..... А иначе, Юнайтед им скъсаха шортите на Сити, особенно второто полувреме. Който, казва друго, вероятно е сляп или говори от други подбуди.

shadowblase
21.09.2009 01:48

Br0onX твоя коментар а напълно лишен от смисъл. За много голям ли се имаш или какво. Не ми говори кой на кого бил станал фен през годините защото в момента повечето фенове на Ман се завъдиха или след като спечелиха требъла 1999 или след като спечелиха ШЛ през 2008. Аз мразя Сити ама поне не казвам на черното бяло. То си беше видно че съдията не трябваше да дава продължение над 3 мин. И тези подпирания на Ман не са за първи път и мисля че мн добре знаеш за какво говоря. Очевидно е че Ман не са стабилен отбор в момента и не мога да разбера за какво трябва да им завиждам след като всеки малко по добре сработен отбор може да ги бие защото си личи че Сити са още с манталитет на средняшки отбор и не са кой знае каква класа.

jokataa
21.09.2009 00:41

Lollipopp, ще го яде някой, ама какво точно и кой ще видим... Че като ви се контузи някой играч и с тая забрана за трансфери, ще духате... опаа, ще я духаме тия дето не 'аресваме чичовото. GGMU! *lol*

Br0onX
21.09.2009 00:28

Дори предлагам извънучебни занятия за вас от рода на Народна топка, така малко да се раздвижите преди да сте затлъстели още повече, че заприличахте на американските прасенца. Лека вечер на всики, който могат да заспят а другите къде ги гони завистта нека не спят цял живот *joking* GGMU *devil*

Br0onX
21.09.2009 00:26

Само едно неразбрах, при толокова много съдии които подкрепят Манчестър Юнайтед, останаха ли въобще фенове за другите отбори, сигурно половината дето сте феново на Пулл или Челси си одите всяка седмица на мачовете, че да има агитки? Може би с Полета Курмянско-Лондон? То аман от вашите простотии, цял живот ще ги подпират Манчестър са некадърница .... бла бла бла. Замълчете маймунки, зависта ви е прекалено нагла и грозна. Незслужавате дори да пишете коментари заради безочливият си правопис. Половината сте родени сигурно през 95-96 година и сте фенове на на Ливърпул защото Тате е за тях. Млъкнете и си гледайте футбола и не дразнете с глупави постове от рода на "ГледЪь мачЪ и имаше сто проСентова дуСпа" ... Почвам да се чудя дали заради вас делегати и критици на футбола, искат да отменят задължителното владеене на Българският език в рамките на тази държава. Сега от утре нататъка който няма 18, предлагам да ляга в 8 часа със сънчо и да не ходи по детски дискотеки да се напива и дрогира и да кара родителите му да червенеят от срам.

manunited666
21.09.2009 00:00

Четете фактите , вие си ги знаете но поради злобата ви е гадно да си ги признаете. *joking*

pafata
20.09.2009 23:54

Гол в добавеното време на добавеното време. Чернодрешковците измислят нови начини да ударят едно рамо на Манчо.

gregoda
20.09.2009 23:29

Абе оставете ги тяя съдии няй-накрая! Тва че някои спечелил в добавеното време вече голям въпрос го правите, ами нали за това го има това продължение, за да се играе! Дал 5 мин, дал 6 минути това е решение на съдията, това че даден отбор не може да удържи 2 минути резултата, значи не заслужава да спечели! Иначе честито на всички фенове на Юнайтед, много изстрадана победа, но заслужена, радвам се за Оуен, той заслужава да играе в голям отбор! Сити никога няма да бъдат от ранга на отборите от топ 4 това си е живата истина!

manunited666
20.09.2009 23:26

А да сега се сетих , сега ще ти дам един пример именно със твоя Барса.Значи на мача Ман - Барса на полуфинала се даде продължение 3 минути демек до 93-та минута игрово време.2 минути се оказваше медицинска помощ на Евра и след което мача се игра до 97-ма минута.И какво следва , че тогава Барса ли са подпряни и се е играеле до гол ?+4 минути ?Но това е напълно в реда на нещата м толкова минути е сложил рефера заради Евра! А случая тука е следния.В 89:53 минута , играта се подновява в 91:03 минута като в 92:25 минута се прави смяна и играта се подновява в 92:38.Това са 1:23 бавене.което следва , че времето става 95:23.Гола пада в 95:26 минута.Като потенциалните атаки не се спират независимо за кой отбор са.И така това са фактите.Предизвиквата и затова вкарвам проста математика щом искате сичко до секундата е е точно.

red_devil_84
20.09.2009 23:16

Barca_fen112 си е келешче и немое се спори с него..........мача бе ясен юнайтед сма за ман сити на няколко пъти с игра и дори в продължението атаките бяха сиг 5 или 6 тоо нямаше как да свири край съдята защото щеше да прекъсне атака а това не му е позволено............

Jayfrog
20.09.2009 23:07

Оуен е най-големия супер трансфер ! *wink*

manunited666
20.09.2009 23:00

Barca_fen112 личи си , че си малак на години."апа чак обсъждате европеиския шампион който ви смаза на финала" абе на тебе ясно ли ти е , че и Юнайтед са били европейски шампион.Шампионите се сменят , една година е един другата е друг , какви глупости говориш.Какво като са паднали на финала от Барса , нали секи се от некой пада.Като не станат шампион на Европа какво ще говориш бе келешче.Да не би да няма никой право да ги обсъжда? Един сезон са добри след 2 сезона са най големите слабаци , това важи за абсолютно всеки отбор включително Барса и Юнайтед.Говориш сеедно сека година са си шампиони.Келешче!Казах ти , точно на Барса феновете да не говорат са съдий.Поне Юнайтед още не са вкарвали гол с рака който да е зачетен.И като се има предвид , че този гол е зачетен в решаващ мач за титлата ??? А мача с Челси няма да го коментираме , тоя мач е срама на футбола такаче тихо.И какво като са били Юнайтед на финала? Юнайтед да не би да не са били Барса ? Биха ги на полуфинал били са ги и на финал !!! Един път бият другата година падат.Но ти си малак и сляп и си мислиш , че още 100 години ще са се шампиони.

arsenov
20.09.2009 22:04

Lollipopp ами няма да е така винаги особенно тая година колкото и да ги подпирад челси кат ги гледам ще вземат всичко във англия и може би и ШЛ но се надявам Байерн да им се опънат одавна не сме правили силно представяне във ШЛ

Lollipopp
20.09.2009 21:53

arsenov - прав си *wink* но според мен и заради друго го подпират толкова много "големия шампион" и това е че както е тръгнало Челси направиха отбор който побеждава на ляво и на дясно , че отбор като Ман.Сити вече изграждат отбор които може да бие когото реши , че и други уж по малки отбори вече започват да получават пари и да правят селекция на която "големия" Юнайтед трябва да се озорят за да спечелят... но те имат един много специален играч - съдията !!! той никога не изневерява на отбора ... винаги ги води към победата ... щеш с някое фалче пред наказателното , някоя дуспичка или някое продължение на продължението ...

vans
20.09.2009 21:46

малееее 10 страници с гениални изказвания и компетентни мнения *joking* , чети народе и пълней от мъдрост ... на доста хора тук ще им кажа да си намерят живот, а не да търсят заяждания и такива глупости *wink*

Lollipopp
20.09.2009 21:34

antei - ми той съдията като е заложил на Юнайтед и чака да изкара пари и 1 минута да е продължението той като трябва да спечели ще го удължи и с 10 минути ... просто днеска такова рамо ви удари тоя съдия че просто нямам думи ... немога да разбера за какво говорите че Челси биели в добавеното време ... но те бият примерно пи 5 минути продължение те вкарват в 4-та ... а при вас при 4 минути продължение вие вкарвате 2 минути по късно ... но колкото и да ви подпират , ние поне бием слабаците , а вие и от тях падате ...

arsenov
20.09.2009 21:34

Lollipopp то играта не беше спряна нито веднъж второто полувреме на такъв мач се дава максимум минута продължение в която на 30сек се свири края но нали ман ю са голям отбор и им трябват 2 часа за да бият малък отбор с лоша селекция както се изказваше оня подвижен ковчег цяла седмица

infernistone
20.09.2009 20:41

Barca_fen112 смешик такъв я си гледай парцелона и не коментирай юнайтед Lollipopp не се кани толкова че и на чефси ше се случи същото за мач мога да кажа само едно велик юнайтед

Lollipopp
20.09.2009 20:04

jokataa - колко продължава ??? мисля че дори тея 8 минути са малко спрямо това което се случи : контузията на Басонг и след това на Дрогба ... да не кажеш че и в мача на Юнайтед и Сити е имало толкова тежки и големи спирания на играта та чак съдията ви даде 7 минути за да може да спечелите ... толкова сте нещастни че като дойдете срещу Челси ще ядете боя и ще си тръгнете и в 2-та мача с поне една 3-ка ...

jokataa
20.09.2009 19:58

Я феновете на Челски да погледнат колко продължава (все още) мача с Тотнъм. *smile*

kitrin
20.09.2009 19:30

е andy_gray явно не си фен на манчестар и явно те е яд че биха ама недеи да пишиш такива простотии никои неще да те слуша *sick*

gbfil2
20.09.2009 19:21

Юнайтед успяха да вкарат седем гола в този мач. Три от тях в собствената си врата. Звучи малко пресилено, но особено второто полувреме ман. сити не минаха центъра. Жалко, че Бербатов не успя да отбележи. Не видях Тевез дали игра в този мач? *wink* То да говориш не е, като да играеш.

Andy_Gray
20.09.2009 19:19

изтече инфо, че ще бъдат променени правилата:

1-играе се до победа на Юнайтед, ако трябва и 105 минути продължение да се даде.
2-ако Юнайтед води, се играе максимум до 2-3 минути добавено време, като съдията се задлъжава да прекрати по-рано мача, ако евентуално противника на Юнайтед натиска да вкара гол.

честита победа на Юнайтед

Barca_fen112
20.09.2009 19:08

manunited666 аз пък ще ти кажа само 1 Барселона 2-0 Манчестър Юнайтед финал Шл 2008/2009.А точно вие феновете на манчестър мангалсимо не пишете за съдии и късмет.Та вие всеки мач ви подкрепят бе отначалото на сезона от 5 мача в 4 сте подпутани бе келеши в всеки мач късмета ви спасява ве ако теве беше вкарал нали зн ,че резултата немаше да е такъв бе парцал.А и ок да е имало дузпа за Челси ама им спестиха 2 чрвени картона и дадоха незаслужен червен на Абидал.Аре моля ви англииските мангали знам че ви боли ама вземете млъкнете малко не стига ,че станахте отбора на съдиите и ви се рамзинаха сумати наказания апа чак обсъждате европеиския шампион който ви смаза на финала.Аз ви поздравявам вие обиждате ами ок после що никой не ви уважавал вас *sick*

manunited666
20.09.2009 18:46

Barca_fen112 сити игра добре и заслужавали точка ? Значи на мача Челси - Барса всички фенове на Барселона казваха как са заслужавали повече победата защото са владели повече топката макарче цял мач нямаха точен удар към вратата , рефера ощети Челси с като не им даде поне 1 чиста дузпа от 5 абсолютни дузпи.Накрая Барса изравняма в 90+ минута и всички скачат и без капка срам казват как Барса заслужавали победата.Абе дребосък поне си спомни тоя мач и си замълчи.Щом тогава Барса заслужавали победата какво да кажеме за тоя случай.Сити реално имаха 2 положения в мача , едното испуснаха а другото беше удар от халите което не е чисто голово положение.Цяло полувреме не могат да излезнат от наказателното.Вкарват гол в 90-та минута който е пак подарак и започват да се любят на терена за да бават време.Човек не коментирай моляте.Точно фенове на Барса не могат да говорат за късмет и подпиране.Челси и Еспанйол само е това ще ти кажа а колко още случай има.Просто на Барса не се обръща толкова внимание защото в БГ не се гладе често испанското по ТВ-то.А Юнайтед колко пъти са били ощетявани вие толкова косми нямате по главата.

MAN_
20.09.2009 18:35

Отново чета какви ли не коментари,обиди и какво ли още не.Немога да разбера какво се обиждат хората тук един друг.Голям мач Голям Юнайтед и два подаръка са Сити

mataresse
20.09.2009 18:28

Barca_fen112 бегай коментирай Черно море и Миниор

Barca_fen112
20.09.2009 18:26

Поздравявам манчестър за успеха и за невероятния мач който изнесоха 2та отбора.Но няма как да споменем ,че това е поредния мач в който изкараха голям късмет и съдията ги подбута.А също и че Фостър не става за вратар на този отбор и ако саф и за този пост не даде пари положението им ще бъде критично.Но и в защита отбора е доста слаб сити имаха 4 5 атаки и отбелязаха 3 гола .А много мие странно на какво се дължи слабата форма на Фърдинанд още от мача за къмюнити шилд забелязах ,че е много нестабилен след това пък направи груба грешка за Англия вс Холандия и и продължава да играе много слабо.А сити показват много добри игри и мисля ,че залсужава поне точката в този мач .А сега ще ми е много смешно ако саф каже поставихме на мястото сити защото всъщност като погледнете въпреки превъзходството сити имаше в мача много по-точен мерник и игра много добре

mataresse
20.09.2009 18:24

Кво ви пука вее Юнайтед Шампион и тва е *beer*

koc3to0
20.09.2009 18:23

ей PMR .... помяр ли ти значи ника ? *joking*

lassitar2
20.09.2009 18:22

Големи нещастници са тея бе..6мин продължение?Те иначе няма как да бия..Сега на оня олигофрен ще му порасне работата още повече..Да ... смотаняците му.. *sick*

PMR
20.09.2009 18:21

Пецо 1 - само като ти се видят цифричките след именцето и е ясно какъв прост,девствен,малоумен пубинг недъгав си. *stop*
2- научи си езика на който трябва да пишеш и ходи си пиши домашните,че с тази латиница по български гаранция имаш най-много (среден 3) .
3 - за футбол не си отваряй устата пред никой , че когато кенеф са отвори освен лайна вътре друго няма.
4 ,5,6 няма смисъл да ти ги казвам. Еба ти копеленцето директно , на латиница и само простотия драска - как не ги БАНВАТ такива само да разглеждат после

maistorinho
20.09.2009 18:18

Еййййййй,много ясно ,че ще даде 10 мин породължение коварното съдийско псе да го ева в пристранстната муцунка....

Samoletski
20.09.2009 18:16

Ей един път и Юнайтед да направят хубав мач, иначе трябваше да завърши Х, пак им помогнаха. Да не говорим и за дузпите олдтрафордки, като тази срещу Арсенал.

koc3to0
20.09.2009 18:11

DIEGO нз кой е недоносения в случея но само като видях "свиня свинска" ми стана ясно че си бавноразвиващ....нищо мойто дете не си виновен ти xaxaxax MANCHESTER UNITED - the best *smile*

rosi07
20.09.2009 18:09

наи коромпираното парвенство.но saf каза докато сам жив ште има само Mан4естар.жалко за другите отбори.и реферите и FA СА ЗА МАНАФИТЕ............SAMO ARSENAL.

don_diego_89
20.09.2009 18:07

Абе бай Торбалане..... няма Челси преди Абрамович, а има ГОЛЕМИЯ ЧЕЛСИ СЛЕД АБРАМОВИЧ... точка по въпроса свиня свинска.... този "смешен" челси е не само претендент за всичко в което участва, а ФАВОРИТ.... няма смисъл повече да ти обеснявам парцал недоносен *joking*

PMR
20.09.2009 18:06

Манчестър нааааааааааай-долния отбор в Англия. *wink*
Съдиите не ги подпират и никога не са го правели - дори и сега *joking*
До момента 4-5 точки ги правят от педерастия - срещу Арсенал - Рунчо миндила показа какъв е балетист, и сега просто не е за приказка този съдия как ги опрЕ. Всичките дяволи трябва да му се нагъзят да ги зарадва по 1 път . ФАК Ю(н) !

arsenov
20.09.2009 18:05

играч излиза ли сам срещу вратаря и е спрян с нарушение е червен картон!

koc3to0
20.09.2009 18:05

не казвам че др отбори са смешни бе келеш.... просто ти обяснявам за продължението бунак такъв....какво да се прави синьо говедо си какво може да се очаква др ... *sick*

Kalinho
20.09.2009 18:03

а не беше ли кой беше зад него ? вратаря нали? имаше и някой на другия фланг ама това във ситуацията не се брой когато нападателя излиза срещу вратаря и е фаулиран умишлено ако не е червен картон не знам кое тогава трябва да е ама нали сте заблудени как да си признаете *smile*
А на хлапето торбалан мога само да му кажа , като се научи какво е топка и стадион тогава да дойде пак да приказва щото е много зле и е гледал футбол само по телевизора или някое клипе с пропуски на Барби щото тоя сезон ако трябва да му правят с голове ще е 2 сек .

clever
20.09.2009 18:02

Страхотна победа на Червените дяволи.
Имат потенциал, нека го развият.
Бербатов, игра добре, но голът му липсваше.
Страхотна асистнеция на Марто Петров.
Абе честито на Дяволиъте

paunQ
20.09.2009 17:57

И т'ва отбор са води.. Че и от Висшата лига.. СМЯТАЙ!

Tovalan
20.09.2009 17:57

Абе, chelsea18, сбъркан ли си, к'ъв си!? Кажи ми Челси преди ерата Абрамович ти беше ли им фен, знаеше ли някой техен играч или кой им беше треньор, знаеше ли нещо за тях!? Kalinho, браво пич, останал си си малоумен, поздравления, хахаха.

manunited666
20.09.2009 17:57

Kalinho какъв червен картон за Видич бе вие вече започвате да бълнувате.Червен картон се дава ако си последен в защитата и фаулираш играча , Видич цял мач не го виждахме.

DreX
20.09.2009 17:56

е като е от топ 4 какво да не е някъв мега добрия отбор а ? супер късметлии

liverbird1892
20.09.2009 17:56

да бе ще се подиграем на чесли как ли не има ли смисъл да го гледам мача то е че и той ще се играе докато челси бият няма смисъл да гледаме *wink*

chelsea18
20.09.2009 17:55

Кажи бе РАЗБИРАЧ кое първенство гледаш ти ? Само МАн ли не са смешни ? Всички други са смешни а *joking*

koc3to0
20.09.2009 17:55

Недейте да се оплаквате смешни сте ... Садията ако е дал 6 мин продължение означава че минимум 6 мин трябва да се играй а тои ако иска може да си продължи и 16 мин ок ? go go RED DEVILS *devil*

lostefo
20.09.2009 17:55

(arsenov
Любител
Пуснато на
2009-09-20 17*cigarette*44 юнаитед биха сити по 2 причини! спестен червен картон на видич в 43-та мин и измисленото 6 минутно продължение а , че бяха по добри 2-то бяха) АБСОЛЮТНО

liverbird1892
20.09.2009 17:54

Tovalan може да сте ги надиграли ама не ги бихте нали и ест ви тряааха 7 минъти то по тая логика дай всички мачаве на отбора който е играл по добре ако губи накрая да му даваме продулжение докато вкара квото и да кажем победата ви бе нечесна победа се постига с голове а не с положения и греди а вашия гол беше в едно измислено продължение това е факт

Tovalan
20.09.2009 17:54

Айде, приключвайте с тази тема, че след 10 минути отиваме да викаме за Тотнъм и да се подиграваме на "сините" глупаци, и довечера отново ще викаме срещу "сините" говеда от село Подуене! Glory, glory Man United!!! НАПРЕД АРМЕЙЦИ!!!

chelsea18
20.09.2009 17:53

Щом отбор от топ4 в Англия ти е смешен...ти нз на коя планета гледаш футбол? *lol*

DreX
20.09.2009 17:53

chelsea18 да личи си кой не разбира от футбол щом си фен на тия

Kalinho
20.09.2009 17:52

абе келешите да вземат да помислят кви 6 минути радване след гола сити се радваха не повече от 1 мин. От къде станаха 6 съдията си знае ама не може да каже, имало смени ама те бяха преди продължението, просто всеки нормален съдия щеше да свири 4 макс на 5 мин ама не тоя реши да чака ако трябва и 120 мин . И преди 3 и 4 гол имаше много спорни фалове който съдията разбирасе ги свири. Да не говорим, че Видич в края на първото полувреме трябваше да го изгонят, както и през второто полувреме 100% жълт къртон за Гигс както и една камара смешни фалове в полза на маймунайтед

chelsea18
20.09.2009 17:52

Каза Челси - смешен отбор *joking* Щом за теб е смешен отбор....явно нищо не разбираш от футбол

Tovalan
20.09.2009 17:50

liverbird1892, като не ти харесва недей гледа, никой не те кара, пък и като те гледам колко си компетентен... Юнайтед надигра Сити по всички показатели, че и помогнахме на Сити да вкарат 2 гола. chelsea18, недей говори, защото май не си гледал миналия кръг!

DreX
20.09.2009 17:49

dan1914 смешко къв беше тоя отбор че нешо не мога да се сетя май от доста години не са вийждали титлата а хахахахха You Never Win Again.
А ти пък chelsea18 с тоя смешен отбор да мълчиш че все в края на мачовете се измъквате

nom3rcy
20.09.2009 17:49

manunited666 е прав... в такиа ситуации съдията ако иска може да даде още допълнително време, а и с оглед на играта показа от Ман.Ю ... напълно заслъжено спечелиха 3те точки

rokera_henry
20.09.2009 17:49

Играеше се до гол за Юнайтед... Не е сефте *smile* Щом и фърги се бъзикаше с 4тия съдия.. смешна работа..

manunited666
20.09.2009 17:48

Абе вие слепи ли сте бе ? Беше 6 минути продължение заради бавенето на времето по време на продължението толкова ли сте слепи не мога да разбера.И пак съдията бил помогнал.Сити вкара изравнение за 3-3 и въргаляне таркаляне прегръщане по земята и затова беше това продължение от 6 минути.Вие го знаете но не си го признавате защото ви е гадно нали ? Сити е един слаб отбор.Идва с голямата кошница и голямите претенций сеедно са най-големия английски отбор.Идват и вкарват голове без да имат положения.Два гола подараци бъквално без да са направили нещо за тех и през целия мач единственото стойностно е греда през първото полувреме.Цяло второ полувреме не излизат от тяхното поле и само страхотния вратар ги смаси от резил.

villitu
20.09.2009 17:47

Феновете на Челси не бива да се оплакват за продължението което даде съдята на Юнайтед щото мин седмица на вас дадаха 7 минутно :x
А и кво спорите видяхте ли какво бе превъзходството на Юнайтед
78 % vs 22 % вие преценете ...

chelsea18
20.09.2009 17:46

И Ако не бяха вкарали в 96 мин не е проблем........щяха да вкарат в 116 минута..просто щяха да играят докато не вкарат *lol*

Dido_Man_U
20.09.2009 17:46

А ве хора ВИДЯХТЕ ли изобщо някъде да има продължение а *wonder* *thinking*

arctic0
20.09.2009 17:46

Съгласен съм с brickbat .Точен коментар !

liverbird1892
20.09.2009 17:45

мн ясно че няма да видиш никъде продължението беше докато мангалчестар вкарат ся феновете им ще кажат чесно мн ясно да ти имам и чесното 7 минути продалжение да да и закво за да могат да бият педалите челси по същия начин им дават продължения по 7-8 минути тва го няма никъде даже в италия само в тъпата англия и смешното им парвенство където е нагласено кой да е шампион

nasran_chorbar
20.09.2009 17:45

чорбарите и тук започнаха да изполват думи, на които не значт значението. Тук коментираме английски футбол,не тъпия ви отбор бе , другари-чорбари.

chelsea18
20.09.2009 17:45

Добре...Надиграха ги...Обаче да ми дажаш 7 мин продалжение при положение че играта изобщо не е спирана....смешно е !

Kalinho
20.09.2009 17:44

абе ей келеши вижте си кукличката кво направи цял мач? а да сетих се изтърва доста чисти положения и збърка 2-3 паса взеха му топката 4-5 пъти и избяга колосалните 200 метра. Той даже 4тия судия има по голям принос за победата от Барби

Kaloian_90__
20.09.2009 17:44

Размазахме тея смешници Сити ,тотално ги надиграхме и им затворихме лайняните устенца ,в края най боли нали *joking*

dido0o0o
20.09.2009 17:43

Съдията може да удължава продължението колкото си иска по негова преценка. Да не говорим , че надиграхме сити по всички показатели особено второто полувреме. Два от техните голове бяха заради ужасни грешки на защитата и вратаря , а техният спаси няколко феноменални удара така че абсолютно заслужена победа

dan1914
20.09.2009 17:43

Както винаги съдиите се мъчат да направят червените пикучи шампиони,но истината е една Liverpool си остава най успешният отбор на острова . YOU NEVER WALK ALONE

RichardEvans
20.09.2009 17:42

Товалан мн добре казано брат.


Тоя капут калиньо, селския мангал от уефски подуене да си гледа говеждия отбор, и да не коментира ман ютд и бербатов!



Както и всяко друго говедо като него!

gonzaless
20.09.2009 17:41

Какво спасение *smile* Той садията им дади победата значи тази игра футбол с такива садии я прави безинтересна направо какво е тва 6 мин продължение да не е умрял човек на терена ...

totocska
20.09.2009 17:41

честитооо на всички фенове на МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД *devil* *beer* ГЛОРИ ГЛОРИ МАН ЮНАЙТЕД

stuntmode
20.09.2009 17:40

ДОбре де какво толкова и Аткинсън е човек и той е фен , просто се случи , че е фен на Юнайтед GLORY GLORY MAN UNITED

villitu
20.09.2009 17:40

Между другото аз не видях някъде да пише колко е продължението *stop*
А вие *wonder*

nachoss
20.09.2009 17:39

Ето защо обичам този клуб и тези фенове. Цял мач смачкахме Сити, който се отличи с 2 гола от наши грешки, за което ние сме си виновни разбира се и една греда. Определено вкараха и феноменален гол, но да претендираш за титла и да псуваш по-големия отбор е смешно. 20 на 8 удара и 80:20 владеене на топката. Сити не е слаб отбор не днес по-класният и по-силният победи. Едно голямо благодаря за мъжеството духа! А относно продължението - напълно в рамките на правилата!

arsenov
20.09.2009 17:39

юнаитед биха сити по 2 причини! спестен червен картон на видич в 43-та мин и измисленото 6 минутно продължение а , че бяха по добри 2-то бяха

RichardEvans
20.09.2009 17:39

barsa fen гледай си работата, вашият отбор може и да изигра невероятен минал сезон, и заслужено спечели финала, ама за съдий не ми приказвай, видяхме ва срещу челси, ПЕТ дуспи не бяха отсъдени тогава, СРАМНА работа беше тоя 1/2 финал.

Така че не ми говори за продължения, имаше прекъсвания и смени по време на самото продължение

Hella
20.09.2009 17:39

Получих удар в последните минути лелеее *joking* GGMU!!

Kalinho
20.09.2009 17:38

само едно се чудя кога съдийте направо ще почнат да излизат с екипи на маймунайтед, не може така вече са смешни всеки мач съдията да помага. Колко пресилени фала за маймуните свири и колко за сити не даде? А до кога щеше да се играе мача до гол то беше ясно, и много странен критерий имаше и за картоните *wink* И най ми хареса Барби показа колко класен нападател е от метър да биеш три пъти и един да не успееш да вкараш наистина трябва да си добър

liverbird1892
20.09.2009 17:37

Няма кво да коментирам тая победа то се вижда че е нечесно на тея педали юнайтед и челси ако губят винаги им дават дузпи 7 минутни продължения ае кажете ми как винаги само тея дв отбора като не печелят мача си се играе до 100-тната минута тоест докато вкарат гол бахти коромпираното тъпо английско парвенство а било най доброто хаха хляб да яде пред испанското *wink*

bianconer85
20.09.2009 17:37

Няма лошо да бият в последните минути бе, ама когато Челси бият е късмет, манчестър като бият нищо не казвате. Сори за псувните по-долу ама много се изнервих, чото го бях играл Х и щях да взема 130 лева ако беше излязъл

Tovalan
20.09.2009 17:37

Абе ей, келеши, миналия кръг, когато Челси играха 7 мин продължение нищо не казахте! С какво Сити заслужаваха да бият!? С 2-те грешки на Фостър и Фърдинанд ли!? Тапаци, станахте фенчета на Сити заради парите и си мислите, че ще стане като с Челси, хаха, да ама ще ядете кавала от всички големи отбори! Юнайтед си заслужиха победата, всичко друго е излишно!!! Игра се такова продължение заради гола на Белами в 91 минута, слепи ли сте, кви сте!?

jakos
20.09.2009 17:36

Голям късмет беше няма кво да лъжа ама ми е мн кеф не ми пука кои кво говори вярвам че и на другите фенове на Юнаитед.Да не ви пука You can only hate us

Barca_fen112
20.09.2009 17:36

Eбах му майката много як мач евала.Но Хюз е тъпо копеле треаше още през 60 минута да освежи отбора си и накрая тоя гол на Оуен бе напълно ебан шото продължението беше 4 минути а тоя вкара в и 6 ама тва се пак е манчестър после Барса били подкрепяни от съдиите макар ,че за един сезон един път ги подрепиха и 10 ощетиха но мача беше невероятен а сити показаха ,че ще бъдар новия челси

mangal
20.09.2009 17:36

КЕФИТЕ ЛИ СА БЕ СМЪРДЕЛИ.. ТОВА Е АКО НЕ СА ВИ СЪДИИТЕ СТЕ КРЪГЛА НУЛАААА.. ГОЛ В 96 МИН. ПРИ 3 МИН ПРОДЪЛЖЕНИЕ ДАДЕНО... Е ТВА СТЕ ВИЕ ЕДНИ СМЪРДЕЛИ И ПЕДЕРАСТИ

PureEvil
20.09.2009 17:36

Деца не бъкайте понятията. Челси вкараха гола в продължението дадено от съдията, а не както се случи сега.
Не може съдията да седи и да чака 2 мин. след края на 4мин продължение МанЮн да направят нещо... Нямаше никакво бавене, което да обоснове реверанса на съдията.

Ginekologa
20.09.2009 17:36

Dido_Man_U ти си от ман ю но 4 мин и не свири кво говорим за мен съдията е виновен а да биете *sick*

beckham_07
20.09.2009 17:35

Видяхме кой е по-добрият!Сега всички феонове на Сити могат да си замиълчат и взаимно да си обиршат сополите!Видяхме колко можете да играете и как ви смачкахме!ТИХО!!!!!!!

DreX
20.09.2009 17:34

bianconer85 айде айде Челси като са толкова добри защо се все бият в последните минути смешници

bianconer85
20.09.2009 17:34

Като не ви е помогнал, тогава не коментирайте и Челси бе кавали

nasran_chorbar
20.09.2009 17:34

Як мач стана.Зрелищем,имаше голове,приличен футбол.Като цяло Юнайтед смачкаха муцуните на Сити,добре че на вратата им беше Гей Шибан,иначе щяха да паднат с 9:3 *joking*

Tovalan
20.09.2009 17:34

Абе ей, келеши, миналия кръг, когато Челси играха 7 мин продължение нищо не казахте! С какво Сити заслужаваха да бият!? С 2-те грешки на Фостър и Фърдинанд ли!? Тапаци, станахте фенчета на Сити заради парите и си мислите, че ще стане като с Челси, хаха, да ама ще ядете кавала от всички големи отбори! Юнайтед си заслужиха победата, всичко друго е излишно!!!

Lollipopp
20.09.2009 17:34

момчета какви 5 минути ... те играха 7 минути при положение че нито са се били нито е имало тежки ритания ... ама айде да се радват нещастниците ... ама поне да си признаят че съдиите ги бутат много сериозно ...

villitu
20.09.2009 17:33

Glory,glory Man United (rock) *devil* *joking* Казах ли аз ,че ще спрем и Сити *wink*

Gogata85
20.09.2009 17:33

Ей Болкуци завистливи я се скриите някъде бе. само ви се смея на завистливите коментарчета, съдията за нищо не ни е помогнал. никой не е виновен на Сити че допуснаха гол

Dido_Man_U
20.09.2009 17:33

Кво пак съдиите като през първото полувреме сиг даде към 10 нарушения за Сити *sick*

bianconer85
20.09.2009 17:33

Айде бе сега всички осрани манчестърци почнаха да говорят колко заслужена била победата, ама челси като вкараха в продължението бяха късметлии нали. Само че Челси поне вкарваха в редовната част на продължението не 2 мин след като е изтекло

Madoto_1
20.09.2009 17:33

Честито на Юнайтед и на феновете им , браво *wink*.

Ginekologa
20.09.2009 17:32

bianconer85 сори пич тия съдии но комент *angry* *angry*

manunited666
20.09.2009 17:32

Продължението беше 6 минути защото много се бавеше през него а иначе успеха е напълно заслужен , сити бяха прекалено слаб отбор за да си тръгнат с точка от Олд Трафорд.

bigred81
20.09.2009 17:31

айде сега сигурно пак садиите са виновни.заслужена победа с оглед играта през второто полувреме когато Сити неможеха да мина центъра

arsenov
20.09.2009 17:30

ае и съдиите не ги подпирали тия смешници??? от къде измислиха 5мин продължение незнам *lol*

bianconer85
20.09.2009 17:30

4 мин продължение тоя вкарва в 96-тата ебахти педалите, после Челси били вързани

Lollipopp
20.09.2009 17:30

ебахти и подпирачката им направи тоя съдия *evil*

Ginekologa
20.09.2009 17:29

садията 3мин даде то 6 нагласихаго *evil* *angry* *angry*

Ginekologa
20.09.2009 17:26

мн яко извеждане на марто *thumb_up* bianconer85 евала за х-са *beer*

timati
20.09.2009 17:25

Е тва е футболист...влезе Мартъин и вкараха за 3:3 дано стане 3:4 *stop*

arsenov
20.09.2009 17:11

ами игра само с центрирания си е скука

Tovalan
20.09.2009 17:08

Какво искате от Бербо, като Гивън спаси чудесните удари. Бербо играе на ниво особено след 2-те му положения.

Dido_Man_U
20.09.2009 17:08

arsenov къде го видиш тоя скучен футбол а че не ми е ясно *wonder* *sick*

brickbat
20.09.2009 17:07

В момента Гигс е по - добър и от Роналдо и от Меси, а Бербатов ако продължава да играе така ще си навлече доста критики след мача.

arsenov
20.09.2009 17:07

юнаитед играят много скучен футбол само центрирания и тва е във всеки мач ли са така?

bianconer85
20.09.2009 17:04

Шей Гивън президент, тея ако завършат Х тряа да деля пари с него

JEP
20.09.2009 16:49

Тоз корейчик не е и за БГ отбор .Тия немат акъл да подновят догова на тоз нещастник дето не знае ,че е задължен да подавана на централния си нападател камо ли да се казва Бербатов.

timati
20.09.2009 16:47

твърде много говорите,че ман-а щяли да бият Сити.......трайте си и гледайте,а после коментирайте коой,какъв бил,какво направил и т.н. ...кои били идиоти,на кой щяло му се въща тъпкано......седнете си на Д-тата мирно и гледайте мача *stop*

Dido_Man_U
20.09.2009 16:47

Тоя скапан кореец тряа да излиза егати левашките удари прави *evil* *sick*

pesheto69
20.09.2009 16:44

благодаря много ссд с *sad* сдд дс сд *smile*

arsenov
20.09.2009 16:44

ае сити що не сложат един стълб на вратата по добре тоя ше им провали мача

bianconer85
20.09.2009 16:44

Еее, пак тряа да чакам сега Фостър да прай фокуси

stefko18
20.09.2009 16:43

leverkusen_88 брао бе пи4 дано господ те 4уе о6те веднаж *beer*

pesheto69
20.09.2009 16:38

някоой да ми сподели линк ако знае да гледам мача ??????????????

Barca_fen112
20.09.2009 16:36

Брей само ,че тая Парца ви смаза на финала нали говеда червени вие треа мълчите ние не.И да ние не треа говорим за съдииска подкрепа шото вчера за пореден път спестиха чиста дузпа за Ибрахимович и червен картон за играч на Мадрид. *sick*

RichardEvans
20.09.2009 16:35

тоя барса фен и фцбарса са най-големите тъпаци, плюещи постоянно всеки един мач на Юнайтед. Коментирай си своя отбор, не се набутвай тука където не ти е работата.

Че да не издеш един голям...

manunited666
20.09.2009 16:33

darkspeed не само , че говори за късмет ама и най-нагло говори за съдийски подкрепи което е нещо което феновете на Барселона не трябва да споменават.

darkspeed
20.09.2009 16:32

От кога жалките фенове на парца говорят за късмет..?Как се класирахте за финала преди 1 година..?Дали не изкарахте луд късмет с гола на оная снежанка в 90-та минута?Смешници, поне пазете тишина.

jakos
20.09.2009 16:32

Това не е Юнаитед просто нашия пън да се маха вече писна ми от него и Самсунга и тои заедно с Фостър тия тримата не стават за Юнаитед просто не мога място да си намеря място от яд

manunited666
20.09.2009 16:30

Barca_fen112 земи замълчи моляте , точно фенове на Барселона да не говорат за съдийски покрепи моляти , точно Барселона не !!! Сити вкараха гол без да имат голово положение!И накрая добрече и Тевез е като Бербатов , испуска яко.А Бербатов не ми е ясно няма ли да спре да прави пропуски най-накрая , на главата му я дават и пак !!!

FLY_I
20.09.2009 16:30

АКО НЯКОЙ ИСКА ДА ГЛЕДА мача да провери на сайта mysportalk

stefko18
20.09.2009 16:28

leverkusen_88 да се надявамве 4е тая грешка на простър *evil*

kitnaw
20.09.2009 16:28

Рио Фърдинанд напоследък е като ходещ стереотип,направи три подобни бавни придвижвания и едното костваше скъпо,първото в тъч от тялото на Тевез,а третото взе,че се огледа. Не е честно,*sad*

Barca_fen112
20.09.2009 16:28

Ебахти ташака хора.Вече не господ а некфи извънземни пазят Ман .То нема мач в който червените мишоци да не изкарат късмет бе *sick* А по жалък вратар от фостър не съм виждал трагичен МАн и отново късмета ги спасява до момента

pesheto69
20.09.2009 16:27

някои да знае линк за мача на живо ??? благодаря предварително

kitnaw
20.09.2009 16:26

Очаквам Нани и Оуен,ей все пак всеки фен го дразни нещо,но не сме ние на стадиона нали? Има и загуби,има и победи.

manunited666
20.09.2009 16:24

Какво търси това недоразумение Андерсон в мача.Та него си го минават като пътен знак , даже пасовете са му зле.А Бербатов просто дразни колко е бавен.Харесвам го като футболист но действително бавните му движения понякога започват да дразнат прекалено много и стига с тия пропуски на главата му я дават и пак испусна !!!!

kitnaw
20.09.2009 16:20

сър Алекс със сигурност трябва да размишлява в/у състава си. След два месеца се надявам да закупи някой добър играч, /крило/ понеже този корееца не го виждам,пък Нани все почива,ебаси. Още малко време ще влезне да играе и Обертан да видим той може ли да вдигне отбора във въздуха.

Dido_Man_U
20.09.2009 16:18

Нека нека греда да уцели ама гол няа да вкара та да му се върне тъпкано задето напусна *evil* *sick*

Kalinho
20.09.2009 16:14

ей от сега мога да се хвана на бас , че ако Мартин влезе в 80мин ще бяга повече от барби и ще направи повече *wink*

Ginekologa
20.09.2009 16:06

ем дебнат се ама да видим кво ще покажат *sick*

tonialex
20.09.2009 16:04

не бе не искам резултат нещо се дебнат Ман Юнаитед не си играе играта изчакват ли незнам но нивото е слабо

cheman
20.09.2009 15:57

Пффф тоя коментаторане сигурно коментира мачове от 3 години и повече обаче не спря да казва ЛЕСКОТ и МИКА РИЧАРДС *joking* *sick*

bianconer85
20.09.2009 15:52

Браво Бен, евала Фостър. Много добър вратар ей, някои пак да твърди че тоя е добър и не им тряа да на МанЮн вратарче за след ван дер Саар

bianconer85
20.09.2009 15:47

Пфф, тея Сити бахти уплашените, да ме пита човек що го сложих Х тоя мач, изгоря ми фиша *evil*

tonialex
20.09.2009 15:36

гооооооооооооооооооооооол на Юнаитед

brickbat
20.09.2009 15:30

Фен съм на Юнайтед, но от както Бербатов е там все по - малко ги харесвам. Така беше и с Нистелрой (който за разлика от Бербатов даваше всичко от себе си), а също така беше и когато в отбора играеше Форлан. И тримата са добри, но просто не пасват на Юнайтед, поне не толкова колкото Коул и Йорк и Рууни и Тевез. Казвам това, защото веднага ще ме обвинят, че съм завиждал на Бербатов или съм злобен към цска, но както вече имаше подобни статии в този сайт само в България са криворазбрани чувствата за патриотизъм, нусталгия, обич и т.н. Ст. Петров го харесват всички , защото е сърцат играч, а не защото е българин или играч на цска. Този отбор играе добре когато в атака са двама бързи нападатели, а ако се търси игра с таран, то той може да е от ранга на Торес или Анелка, а не като Бербатов, Инзаги или Форлан.

villitu
20.09.2009 15:21

Къде е Нани бе ,къде е Валенсия *evil* леле *sad*