Бала: Стана ни навик да играем с 10 души, не ме вълнува, че сме първи

09:45
Бала: Стана ни навик да играем с 10 души, не ме вълнува, че сме първи
Треньорът на Черноморец Бургас Красимир Балъков остана доволен от поредната победа на тима му срещу Пирин Благоевград у дома с 2:1 снощи.

Бившият халф сподели след срещата, която изстреля "акулите" на върха в класирането, че въобще не го вълнува кое място заема отборът му. Бала коментира още, че момчетата са  свикнали да се справят в трудни ситуации с 10 души на терена и не пропусна да отчете някой съдийски грешки.

"Изобщо не ме интересува, че сме на първо място. Играем мач за мач. Днешната среща бе такава, каквато очаквах – затворен Пирин, който ще се бори за точка. Ние обаче говорихме преди мача, момчетата спазиха указанията и логично спечелихме", каза Балъков.

"На нас ни стана навик да играем с 10 човека, явно така няма напрежение и нещата се получават. Не искам да коментирам нищо за съдийството сега, информацията ми е, че има засада при гола на Пирин. Първият жълт картон за Кардосо го нямаше, а вторият е пресилен. Ако някой трябва да се оплаква от съдийството, трябва да сме ние. Все пак те играха доста време с човек повече. Смятам, че съдията свири добре, освен грешките които направи", сподели още треньорът на "акулите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Resorter
20.09.2009 16:53

В днешния ден, близо 2000 деца показаха обичта и желанието си да бъдат това, което са футболистите на Черноморец! Евала Бала, евала Груев, евала Бобич! Вие сте гордостта на Бургас! Напред Акули!!!