Тони игра за дубъла на Байерн при срамна загуба

14:56
Тони игра за дубъла на Байерн при срамна загуба
Лука Тони се появи в игра за втория тим на Байерн Мюнхен при разгромната загуба с 0:5 от Ян Регенсбург в мач от трета германска лига.

По собствено желание италианския таран бе пратен в дублиращия отбор, но въпреки неговото присъствие "баварците" претърпяха истински крах. Тони бе заменен на почивката и дори не изгледа мача до край, а си тръгна рано, рано от стадиона.

Въпреки това шефовете на Байерн са доволни от желанието на тарана да си върне формата.

"Много е хубаво, че Лука иска да влезе във форма по този начин", сподели мениджърът на тима Ули Хьонес.

"Иска ми се сега полека да намеря място и в състава на "големия" Байерн. Ако треньорът мисли, че в момента има по-дoбри от мен, нека ги пуска да играят. Аз обаче вече съм на разположение", коментира от своя страна Лука Тони.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Vaskotobg
19.09.2009 21:55

arsenov и аз така мисля да са маха тоя буклук скаса ни нервите миналия сезон не мога да го гледам *sick* Само Байерн

arsenov
19.09.2009 19:41

Dagoberty всеки си има мнение моето е, че тони не става за голям отбор тои единствено се спъва по терена а къв таран е незнам все едно моето мнение е да си ходи от Байерн и не ангажирам никои с него

Dagoberty
19.09.2009 16:53

*sad* arsenov ,ти добре ли си ве да наречеш куц кон Лука Тони.Това е един от най-добрите нападатели в света ве.Типичен таран, може да увлича по-няколко бранители и така да отваря място,за другите от атакуващата формация....За мене е голям,не само на терен,а и извън него.Истински шампион *thumb_up* *thumb_up*

MCFOXXX
19.09.2009 15:21

Браво Лука! Големият човек си личи отдалеко. Само късмет ти желая и искрено се надявам да се върнеш в титулярния състав, качествата ги имаш. Forza Luka Toni!!! Само Байерн!!!

arsenov
19.09.2009 15:04

ей да си ходиш в италия, че ми скъса нервите миналия сезон куц кон!!!!!!!!