Асове на Юве искат Скудетото, ШЛ на по-заден план

14:05
Асове на Юве искат Скудетото, ШЛ на по-заден план
Тримата от най-опитните футболисти в състава на Ювентус Джанлуиджи Буфон, Фабио Канаваро и Алесандро Дел Пиеро поставят спечелването на Скудетото като приоритет № 1 пред отбора този сезон.

Звездите на "старата госпожа" предпочитат да спечелят Серия А, докато трофея в Шампионската лига остава на по-заден план.

"Скудето или Шампионската лига? По-добре е титлата в Италия", смята Канаваро.

"Този сезон ние не просто купихме няколко нови играчи. Ние привлякохме футболисти от световна класа, с които можем да станем шампиони. Знаем какви са целите пред нас и сме готови да ги изпълним", каза от своя страна Буфон.

През миналия сезон Ювентус сравнително рано загуби битката с Интер за титлата, но през настоящата кампания битката се очертава да бъде далеч по-интересна.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vicho
19.09.2009 18:47

за толкова велик отбор като ЮВЕ двете купи на ШЛ които има е просто обидно!!! и ако повечето почитатели на Торинци са като мен биха дали титлата на Италия само и само за 3-та Шампионака ЛИГА

Juventus_tifoz
19.09.2009 14:48

Ако няма много контузии, може да успеем навсякъде. Ясно ми е, че за ШЛ нямаме толкова сили, но все още е твърде рано. FORZA JUVE