Йозил отново тренира с Арсенал

18:08
Йозил отново тренира с Арсенал

Месут Йозил и Ектор Бейерин бяха сред шестимата футболисти на Арсенал, които се завърнаха към тренировки с отбора преди лондонското дерби с Уест Хем в събота на обяд. Лоран Косчелни също се включи в тренировъчната сесия, след като отпадна от състава на ,,артилеристите“ за двубоя с Блекпул минути преди началото на срещата поради травма на гърба. Шкодран Мустафи (подколянно сухожилие), Начо Монреал (подколянно сухожилие) и Константинос Мавропанос (слабини) също взеха участие в заниманието в Колни.

Йозил не игра при загубата от Ливърпул и победите над Фулъм и Блекпул заради контузия на коляното. Германецът е свързван с трансфер в друг клуб през зимата, след като бе оставян на няколко пъти извън първия състав от мениджъра на тима Унай Емери. Но той има контракт, който изтича през 2021 и бе подписан от самия футболист миналата година, като агентът на полузащитника Д-р Еркут Согут заяви, че клиентът му няма да преминава в друг клуб.

Бейерин пък е извън състава, след като получи получи травма на прасеца при загубата с 3:2 от Саутхемптън на 16 декември. Дани Уелбек (глезен) и Роб Холдинг (коляно) все още се възстановят от претърпяни операции, докато се очаква Хенрик Мхитарян да се завърне към пълноценни тренировки с първия тим следващия месец след контузия на стъпалото.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация