Челси иска Хумелс

21:52
Челси иска Хумелс

В Германия все по-усилено се коментира за евентуална раздяла между Байерн и Матс Хумелс. 30-годишният защитник доста често е резерва през сезона (има 9 мача в Бундеслигата), което го прави недоволен. Интерес към него не липсва, а вчера "Билд" излезе с информацията, че Челси и Тотнъм напират сериозно за национала на Бундестима. Според изданието неговият агент Марк Косицки дори вече е бил в Лондон, за да води преговори с двата клуба. В Испания пък твърдят, че баварците проявяват сериозен интерес към Люка Ернандес от Атлетико Мадрид, а един евентуален подобен трансфер може да ускори напускането на Хумелс.

Днес Челси приема Лестър и ще се опита да спечели трета поредна победа във Висшата лига. Сините са четвърти и имат 3 точки повече от петия Арсенал, така че нямат право на грешка. Лисиците нямат победа на "Стамфорд Бридж" от октомври 2001-а, а оттогава насам те записаха 2 равенства и цели 6 загуби. На традиционната си пресконференция Мау-рицио Сари призна, че халфът Дани Дринкуотър най-вероятно ще напусне лондончани. Италианецът допълни, че се надява фабрегас и Давид Луис, чиито договори изтичат през лятото, да останат на "Стамфорд Бридж".

Мениджърът на Лестър Клод Пюел получи 2 добри новини в навечерието на срещата. Звездата Джейми Варди отново е годен за игра, след като лекуваше дълго време контузия. Бен Чилуел също е на разположение, въпреки че пропусна последните 2 мача на тима. Дани Амар-ти е аут, а Ндиди под въпрос.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация