Италианците май наистина освободиха поробения Ботев

18:53
Италианците май наистина освободиха поробения Ботев
Импресариото на Ерос Рамацоти купува Ботев заедно с още 5 италиански фирми. Другият баровец, който е в заверата, се казва Франческо Саириняно, от Генуа е и е близък до управата на Сампдория. Той е банкер. Това се разбра току що на среща на италианските баровци с част от феновете на Ботев. Срещата се проведе в пловдивския ресторант ""Джоана", където италианците обядваха заедно с Христолов, треньора Пичиони и помощника му Бифи, съобщава пловдивският сайт news4000.bg.

"Очаквайте големи неща. Всичко ще е точно. Финализираме сделката в понеделник", закле се пред фенове и журналисти Димитър Христолов. Чичо Митко бе пременен от глава до пети в черно. Странното е, че нито собственикът на Ботев, нито италианците искаха да бъдат снимани.

Италианците пък се зарекоха пред феновете, че още този сезон бюджетът на Ботев ще бъде 2 млн. евро. Кандидат купувачите имали план да инвестират 50 милиона в стадион "Христо Ботев", базата и ДЮШ, ако игрището им бъде дадено от общината или държавата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RangerSS
18.09.2009 22:16

Дано има няква истина.Той Митю НЕградския бая време ви продаваше ,все едно ФК-то е на сергия на пазара в Димитровград.Успех ! *smile*

kokala691
18.09.2009 20:10

дано наи на края да свърши христоловото робство.САМО БОТЕВ