Моуриньо: Имам бъдеще и без Ман Юнайтед

22:36
Моуриньо: Имам бъдеще и без Ман Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо говори за първи път, след като бе уволнен от тима след поражението от Ливърпул в голямото дерби на Англия с 1:3. Португалският специалист сподели в интервю за Sky Sports, че все още има бъдеще и без ,,червените дяволи“. Бившият играч на Юнайтед Оле Гунар Солскяр бе назначен временно на поста до края на сезона.

,,Може да си говорим за толкова много хубави неща – някои не толкова хубави, но това не се отнася за мен“, започна Моуриньо. ,,Всичко приключи. Манчестър Юнайтед има бъдеще без мен и аз имам бъдеще без Манчестър Юнайтед“. 55-годишният португалец заяви, че не се е променил, след като бе уволнен от Челси през 2015 и отказа да коментира това, което се случи в Юнайтед и доведе до уволнението му.

,,Защо трябва да споделям каквото и да било сега – с привържениците, моите чувства и емоции? Всичко приключи. Това съм аз от самото начало и никога не съм се променял. Винаги съм се отнасял критично към мениджъри, които говорят с подробности относно това какво се е случило и кой е виновен. Това не съм аз“, добави той. Моуриньо пожела никой да не навлиза в личното му пространство, докато той не се завърне във футбола начело на друг тим. ,,Мисля, че имам пълното право да правя с живота си това, което искам. Манчестър Юнайтед е минало“, завърши мениджърът.

Под негово ръководство Юнайтед регистрира най-слабия си старт на кампания във Висшата лига през този сезон, записвайки 26 точки в 17 изиграни срещи. Тимът е допуснал вече повече попадения във вратата си, отколкото за целия минал сезон. През 2017 Моуриньо все пак остави своя отпечатък на ,,Олд Трафорд“, след като ,,червените дяволи“ спечелиха Лига Европа и Купата на Лигата. В следващия кръг в първенството манчестърци гостуват на Кардиф в събота в дебюта на временния мениджър Солскяр. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари