Обвиниха Рен в неправомерното привличане на млад талант

18:21
Обвиниха Рен в неправомерното привличане на млад талант
Елитният френски тим Рен, който обвини Манчестър Сити в неправомерното привличането на техен млад талант, беше обвинен в същото нарушение.

Французите поискаха да бъде наложено трансферно ембарго на "гражданите" заради юношеския национал на Франция Жереми Елан. Сега обаче, те ще бъдат глобени солено от френската лига за нередовности при трансфера на Хамед Думбиа от Шатору през месец юни. Административният директор на Шатору Бруно Алегре обвини тима на Рен в двоен стандарт. 

"Това са определени хора, които четат лекции за морал на другите, а в същото време не практикуват това, за което говорят. Рен се смятат за клуб, който трябва да бъде даван за пример. Те четат морални лекции на другите, но сега няма как да се придържат към тях. Младите им играчи, са взети от другите клубове".

Думбиа, който бе на 19 година, когато премина в Рен, игра в Шатору две години и имаше аматьорски статут. Алегре твърди, че играчът е трябвало да подпише първи професионален договор с неговия тим. Сега, Рен ще трябва да платят компенсация на бившия тим на Думбиа, който в момента играе в Лига 2

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tedino
18.09.2009 19:07

а сега да ви видим,каква песен ще запеете.Успяха да излъжат Челси и вие решихте да си опитате късмета, сега да видите хубаво ли е!

Yang_G
18.09.2009 18:53

Хааааааа ! Кой копае гроб другиму, само пада в него !!!