Халф на Арсенал: Коло и Аде се държаха като ненормалници

13:10
Халф на Арсенал: Коло и Аде се държаха като ненормалници
Халфът на Арсенал Александър Сонг нападна яростно бившите си съотборници Коло Туре и Емануел Адебайор, след като "артилеристите" бяха обвинени в неуважително поведение към доскорошните си "братя по оръжие".

"Не съм бил поздравил Аде в тунела? Той какво е очаквал – преди да започне мача да се смеем нежно все едно, че не сме в различни различни лагери. Ману ми беше като по-голям брат, докато беше в Лондон. После му звъннах два-три пъти и толкова. Мога само да кажа, че никой от нас не се е държал лошо с Коло и Аде. Те обаче действаха доста ненормално на терена. Ману започна да рита наляво и надясно. Мисля, че той удари без топка почти всеки един от нас. При едно статично положение ми заби шамар в мелето без дори да съм му казал и една дума", разкрива Сонг.

"Нямам представа защо Адебайор направи този жест към нашите фенове, когато вкара гол. След края на срещата му казах, че е действал много глупаво. Подобни неща са излишни във футбола, а все пак тези хора са го подкрепяли толкова време", казва още халфът на "топчиите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lollipopp
18.09.2009 18:48

silvi91 - пич ти не четеш ли ... не си ли гледал ... говорят за нещата от тунела , а не след като Адебайор удари Ван Перси или за след мача ... sasedq - прав си ... *smile*

sasedq
18.09.2009 17:08

bulgariaforever с почти всички се прегърна ибрахимович както и ето'о НО и затова Интер и Барселона са къде каде по големи.Те са ГРАНДОВЕ за разлика от Арсенал и особено Манчестър Сити.

silvi91
18.09.2009 15:55

Трябваше да го накажат да не играе 10 мача в ВЛ ... ТЪПА ЧЕРНА МАЙМУНА , макар че не съм от Арсенал , много го мразих като беше в отбора ...Добре че този лакум гъз отиде при Сити ...

silvi91
18.09.2009 15:54

След такиви постъпки на Адебайор , той какво учаква след края на мача футболистите на Арсенал да го разцелуват , прегръщат ли ?!?

bulgariaforever
18.09.2009 14:18

Ето'о и Ибрахимович са за пример!Всички които гледаха мача Интер-Барселона видяха как Ибрахимович и Ето'о поздравиха старите си съотборници и се шегуваха заедно.Даже някой от Интер прегърна Ибрахимович,но забравих кой точно *joking*

Manower
18.09.2009 14:09

Прав си братле, те са се държали доста хладно към Аде и Коло. Всеки футболист сменя отборите си,те са професионалисти и това е нормално. Полсе обаче Аде им го върна, но беше пресилено това което направи, можеше малко по-тактично да им го покаже, че няма уважение към тях. САМО СИТИ!!!!

Lollipopp
18.09.2009 13:34

бил му като по-голям брат пък и едно здравей няма да си кажат ... играчите на Арсенал нещо се имат за много важни ... толкова много играчи са преминавали от един отбор в друг и винаги са били в добри отношения с бившите си съоборници ... а и не е нужно да си играл с някой в един отбор за да си кажете здрасти ... толкова много пъти сме виждали как преди мач играчите от 2-та отбора докато са в тунела си говорят и си пускат шеги и според мен така и трябва да бъде ... всички да са приятели ...