Адебайор се жалва: Феновете на Арсенал ме обиждаха

09:14
Адебайор се жалва: Феновете на Арсенал ме обиждаха
Скандалният нападател на Манчестър Сити Емануел Адебайор, който след двубоя на "гражданите" срещу бившия си тим Арсенал стана център на внимание, опита да оправдае част от постъпките си.

Голмайсторът каза, че феновете на "топчиите" цял мач са се подигравали с него и са пеели иронични песни по негов адрес.

"Просто се зарадвах на гола ми. Феновете обаче ме предизвикаха и в продължение на цял час пееха подигравателни песни за мен. Просто отбелязах гола и реших да покажа на феновете на Арсенал, че не е толкова хубаво да ме ругаят", каза Адебайор.

"Наистина не разбирам тези хора. Те обиждаха мен и семейството ми. Колкото до Ван Перси, съжалявам за него. Не съм действал умишлено в онази ситуация. Всеки, който ме познава знае, че не бих сторил нищо на някого, а и Робин ми е бивш съотборник. Радвам се, че той е добре, защото раната бе доста близо до окото му. Иначе имаше някои футболисти на Арсенал, които отказаха да се здрависат с мен преди мача. Не ми подадоха ръка. Не искам да споменавам имената им, това не е в мой стил. Моите приятели там се държат добре с мен. Аз обаче не мога да разбера защо някои от бившите ми съотборници показаха неуважение към мен", допълни още нападателят.

Емануел Адебайор бе наказан да не играе в три мача за своя отбор след шута в лицето на Робин ван Перси, който можеше сериозно да осакати холандеца.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lollipopp
19.09.2009 03:14

айде и пак съдията виновен ... ще има ли един мач в който Арсенал да паднат и да не кажат че съдията е виновен ...

manol66
19.09.2009 00:53

вижте сега пичове значи Аде отиде в Ман.Сити заради пари второ ако не беше Венгер да го купи никой нямаше да го знае днес т.е. Арсенал го направи футболист а за даржанието си ще си го отнесе ама работата е че си беше за чист червен картон и мача щеше да баде савсем различен ако Арсенал бяха с човек повече

rokera_henry
18.09.2009 21:45

Да,точно така!Аман от такива фенове,за това махайте капаците... *wink* Янг, виждам ,че не си запознат, поразрови се в някоя литература и прочето какво може да стане при тежък удар в слепоочието..

Yang_G
18.09.2009 18:50

Да го убие !?! Ти мене ще ме убиеш от смях бе ! *joking*
По мое мнение Адебайор е имал основателна причина да го направи ! Без причина надали би го сритал в мазната физиономия ? А тея глупости дето ги пишат наляво и надясно само ви мътят мозъците ! Щом искате да се зомбирате, добре ! Вие решавате !

Lollipopp
18.09.2009 18:50

аман от некви фенове къде са "кон с капаци" ...

rokera_henry
18.09.2009 15:42

Lollipopp - Ти кой си ,че да ми казваш ,че причината ми е смешна.. Изхождам от твоите думи.1во Самият Адебайор си каза,че е в Ман. Сити заради парите,така че не говори от негово име.. И да,не съм аз човека който да го каже,но е факт ,това което се видя *wink*А ти за нашите фенове не говори,защото е глупаво да говориш за някой ,който дори не познаваш.. А дали е преди мача или в мача - риташ злобно твой бивш съотборник в лицето,близо до окото.. Та той можеше да го убие ,бе?Ако си учил поне малко медицина ще знаеш какво става ако получиш тежък удар в слепоочието. Ако не знаеш погледни Маноуер сега хареса ли ти? хах смешна история..

Manower
18.09.2009 14:11

хахахаа много ми хареса Лолипоп!!! *joking*

Lollipopp
18.09.2009 13:41

rokera_henry - 1-ва ти ти причина е смешна ... той не е искал да напуска , а клуба реши да го продаде ... 2-ра едва ли ти си човека който да каже дали е нагъл или не ;] ... 3-та причина - едва ли е забравил от къде е тръгнал ... но едва ли ще запомни с хубаво там където е бил , защото вашите фенове са едни от най-скапаните в света ... 4-то и кога го ритнал??? преди мача в тунела ли *joking* аз доколкото си спомням по време на играта ... а неуважението към него е от преди мача ...

Takeo
18.09.2009 13:24

+1 за коментара. Няма какво да се каже повече.

rokera_henry
18.09.2009 12:07

Защо пита... аххахахахахха смешник.. Първа причина: Щото си продажна печка,2ра причина: защото си нагла печка,която е забравила от къде е тръгнала,3та причина - риташ УМИШЛЕНО бивш съотборник,а искаш да те поздравяват... хахахах