Гонзо: Не си правим сметки, играем мач за мач

08:50
Гонзо: Не си правим сметки, играем мач за мач
Подобно на треньора Ратко Достанич и спортно-техническият директор на Левски Георги Иванов – Гонзо остана доволен от видяното срещу Виляреал, въпреки загубата с 0:1.

"Мисля, че Левски игра много добре. Всеки футболист се раздаде на максимум, затова нямам претенции към тях. Можем да съжаляваме, че загубихме, тъй като имахме своите възможности, но за жалост не съумяхме да ги реализираме. Можем да бъдем доволни от представянето ни, защото Виляреал е тим от класата на Барселона и Реал Мадрид. Мачът, който предстои винаги е най-важен, аз съм сигурен във възможностите на играчите ни и нямам притеснения за дербито с ЦСКА", сподели Гонзо.

"Не си правим сметки, а играем мач за мач. Във всеки двубой Левски излиза само и единствено за победа. Нормално е срещу такъв тим повече да се защитаваш, но според мен имаме сериозни шансове срещу другите два отбора. Целта ни е, ако можем да победим Лацио и да вземем още точки, за да успеем да прескочим групите. Във футбола е нормално да се изпускат положения, затова не мога да се сърдя на Лъчо Балтанов за пропуска му през първата част", каза още Иванов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AlexAng
18.09.2009 20:39

*smile* Този и той започна много да се излага Отличен играч-голям тъпак