Достанич: Доволен съм, раздадохме се до край

08:41
Достанич: Доволен съм, раздадохме се до край
Въпреки загубата с 0:1 като гост на Виляреал в първи мач от груповата фаза на Лига Европа, треньорът на Левски Радко Достанич бе доволен от представянето на своите играчи.

Наставникът на "сините" е убеден, че отборът му ще печели точки, ако продължава да се представя по същия начин.

"Доволен съм от представянето на футболистите. В този двубой те се раздадоха до край. Смятам, че на моменти бяхме равностойни на силен отбор, какъвто безспорно е Виляреал. Сигурен съм, че ако продължаваме да играем така, ще печелим точки в груповата фаза на Лига Европа", каза Достанич.

"Лъчезар Балтанов показа, че може да играе добър футбол. Много съм доволен от неговото представяне в тази среща. Съжалявам, че досега нямах възможност да го използвам, тъй като беше контузен", добави наставникът на Левски.

"Във всеки мач създаваме голови положения, но не вкарваме и затова е виновен целият отбор. Трябва да работим повече, имаме качества и можем да вкарваме голове, дано на Христов и Ортега им тръгне играта", завърши треньорът на "сините".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ioga08
21.09.2009 09:06

Не е виновен Нито Достенич нито Георги Иванов.Виновни са превържиниците.Те си плащат а Батков си играе игрите и интригите.Аз съм карловец и съм затова повече да не се петни името на Левски.Той се е продал само за СВОБОДАТА на своя народ, на България, а тези "футболисти" продадоха и него и Г.Аспарухов.Те нямат ни чест ни честност.Това е държавата това са министрите НИ.Затова Този "измислен" от Батков отбор веднага да си промени името.Везирам него...*Измислена държава и тракторен отбор*.

AlexAng
18.09.2009 20:43

*smile* тоя вече е доволен и от загубите....бравоооооооо

Xelikopterr
18.09.2009 13:09

Батков, отдели най- после пари за нападател! Неотложно е!

tymypa
18.09.2009 11:55

НЕ ПУСКАЙТЕ ЙОВОВ И ЩЕ БИЕТЕ !!!! моляви се спрете да го пускате този бездарник омръзна ми да му гледам издънките