Левски се държа достойно, но рухна след почивката и загуби от Виляреал

23:53
Левски се държа достойно, но рухна след почивката и загуби от Виляреал
Левски се държа достойно срещу Виляреал, но загуби с 0:1 като гост в мач от Група G на турнира Лига Европа."Сините" играха добре преди почивката, но през второто полувремето играчите на Достанич рухнаха физически и най-вече заради това загубиха срещата.

В първите минути на двубоя домакините се опитаха да вкарат бърз гол и една грешка в центъра на "синята" отбрана още в третата минута можеше да коства попадение във вратата на Георги Петков. Все пак Бензукан успя да направи отчаян шпагат в краката на Перейра и така опасността пред вратата на шампионите отмина. "Сините" се поокопитиха и на няколко пъти разцъкаха добре топката в центъра на терена и
пробваха остри контраатаки по двата фланга. В 17-а минута Виляреал можеше да открие след изпълнение на корнер, но Петков по брилянтен начин спаси удар на играч на "жълтата подводница".

Към края на на първия половин час българите поизравниха играта и дори се опитаха да изнесат събитията в половината на своя противник. Футболистите на Левски действаха много енергично и ентусиазирано срещу Виляреал и това и това им помагаше да изглеждат през големи периоди от срещата като равностойни на своя опонент.Българите пресираха плътно испанците и по този начин до-голяма степен успяваха да разбиват инерцията в действията на своя противник. Лъчезар Балтанов, Дарко Тасевски и Жоазиньо успяваха със самочувствие да задържат и разиграват топката в средата на терена, като "сините" на два пъти стигнаха дори до статични положения в близост до вратата на домакините. До края на полувремето дъждът, който валеше от самото начало на срещата, се усили още и допълнително играчите на двата тима. В 42-а минута Жоазиньо нахлу отляво и изведе Балтанов на чиста позиция, но ударът на халфа бе изчистен в корнер.

Веднага след първия съдийски сигнал за второто полувреме домакините се пробваха да упражнят масиран натиск пред вратата на Левски и в началните минути на тази част българите трудно успяваха да излизат от своята половина. Робер Пирес отправи много опасен удар от фаул, но Георги Петков прояви чудесен рефлекс и се справи с опасността. Външните халфове на шампионите Жоазиньо и Николай Димитров често се връщаха в зоната на крайните защитници и по този начин успяваха да неутрализиран острите атаки на домакините по крилата. Футболистите на "жълтата подводница" продължиха да доминират на терена и при едно тяхно бързо нападение резервата Ибагаса бе изведен на чиста позиция, но шутът му по брилянтен начин бе избит от Петков, а при добавката Егурен стреля над гредата.

Виляреал продължаваше да натиска "сините" в тяхната собствена половина и играчите на Достанич изглеждаха все по-уморени и с всяка изминала минута. В 61-а Пирес нахлу отляво и пусна пас хоризонтално на голлинията, като след това топката по чудо не влезе в мрежата на българския тим след редица странни карамболи и мелета.

Ернесто Валверде в средата на втората част пусна в игра и звездата на тима си Джузепе Роси, който с първото си докосване в мача можеше да открие резултата. Ударът с глава на италианеца мина встрани от вратата на Петков.

За жалост на българските фенове обаче, след почивката гостите бяха тотални господари на терена и голът сякаш висеше на косъм. Логичното се случи в 72-а минута, когато Капдевия нахлу по лявото крило и подаде на Нилмар, който от близо матира Георги Петков, който нямаше какво да направи в тази ситуация.

След полученото попадение "сините" направиха плах опит да изравнят резултата, но съдията Майк Дийн отмени гол на Жоазиньо заради положение на засада. До края на срещата домакините намалиха темпото и изчакваха края на срещата. В крайна сметка Виляреал резонно спечели срещата и взе важни три точки, докато Левски впечатли с изявите си преди почивката си, но през второто полувреме момчетата на Достанич демонстрираха слаба физическа подготовка и не можаха да се справят с устрема на противника си.

Виляреал - Левски 1:0
1:0 Нилмар - 72 мин

Виляреал: Диего Лопез, Гонзало, Капдевия, Егурен, Пирес, Кани, Нилмар, Хави Вента, Маркано, Бруно Сориано, Перейра

Левски: Петков, Бензукан, Рабех, Генев, Минев, Димитров, Балтанов, Бардон, Тасевски, Жоазиньо, Христов

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fucky
19.09.2009 10:21

IDIMDI , ти да не си бавноразвиващ ве ? ест. че става дума за ФК Левски , балък такъв *sick* как ще е левски като е умрял ве хахах омг ! българската простотия няма край ! и това да ми са праите на патриоти напрао ма килва ! *joking*

IDIMDI
18.09.2009 22:42

Левски се държа достойно, но рухна след почивката и загуби от Виляреал!!Господата редактори продължават с безхаберието си и унижаването името на най-великия българин.Имайте поне малко срам и уточнете че става въпрос за един футболен клуб!!

kun4ev
18.09.2009 22:32

DarkChampions незнам дали мен визираш в последния ти коментар.само ще ти кажа,че съм доста по голям от 10 годишен.а на тебе и на левскарите ви пожелавам все така да се развивате.УСПЕХ.няма какво да ти обяснявам,но половината ви отбор в момента с когото играете след три години ще е над 34 години,незнам какво градите,но тово си е ваша работа.а за шампионска лига недейте да говорите.видяхме какво направихте18-1 голова разлига.следващата година доноси пак да се намърдате,но той господ гледа.в пъти по слаби отбори от вас ви резилиха.не искам да налагам мнение на никого всеки има право да мисли и казва каквото иска,да подържа своя отбор и прочие.останете си със здраве.и дано в неделя има истински мач,не пак съдията да има главна роля.

MeToDueB
18.09.2009 21:29

Левски имаше късмет, че отбора на Вилерял прави по 10-15 положения на мач, но реализира по едно, две .. Левски не игра добре, но загуби достойно и все пак това е добре за Левски, защото всеки очакваше 5-6 гола да допуснат сините .. дори и футболистите на Левски. Достойно се представиха, но срещу друг съперник в друго време .. трябва да изгладят грешките в защита, защото с тази игра .. няма да е лесно.

bigred81
18.09.2009 18:18

добре играха сините,сетиха се между 40 и 45 мин 4е има и противникова врата,ама то дъжда беше силен и не са могли да я видят по рано.а след това 45 мин глуха защита и само 1 допуснат гол - това си е постижение наистина.Пирес станал на 50 години ве4е а ги направи за смях

Hasel
18.09.2009 18:15

не знам, но ько тва беше достойно то ще паднат достойно от ЦсКа , земете си оправете защитата бе чист късмет беше че Виляреал не ви надупкаха още 5 гола, единствения достоен човек в отбора, с който играхте снощи беше Георги Петков евала за представата му и УУУУ *thumb_down* за Играчите в средата и защитата!

Lollipopp
18.09.2009 13:22

истината ще се види в неделя ... Само ЛЕВСКИ !!!! ...

kokko
18.09.2009 12:57

Левски отидоха и играха да не загубят или поне не с много. Вярно 0:1 е достоен резултат и то в Испания. Ако не се лъжа "сините" имат 6 мача с/у испанци и голова разлика 1:18. На фона на това, 0:1 е много добро представяне, но до къде стигнахме че да се радваме на загуба, макар и минимална. Погледнете играта - Виляреал не си даваха много зор, а и късметът им изневери на няколко пъти, докато Левски се бранеше откровено. Още 10 мача да играем с/у Виляреал не виждам как ще ги бием с такава игра....

kazak
18.09.2009 12:02

А пък аз мисля че Виляреал първото полувреме си мислеха че ще паднем без да се насилват,авторото полувреме до техния гол показаха играта си играят.И това им беше достатъчно.Но ме притеснява и това,че нашите редуват силни игри със слаби,а мачът с чорбата е следващият. *thinking*

Naiki_14
18.09.2009 11:37

Дам с\у силните игарем силно Браво на Левски!

ivan79
18.09.2009 11:12

Какво толкова само се псувате тука имали значение кой какво е направил и кой колко грешки е допуснал тези отбори представят БЪЛГАРИЯ а не агитките на отборите.И двата отбора играха много добре да не забравяме че за 10-11 години само веднъж сме влезнали в ШЛ.С това смешно първенство и това е много което са постигнали.

shevachenko
18.09.2009 11:04

хаха да нивеоятна атмосфера направиха свинете

Barca_fen112
18.09.2009 09:55

AHAhaha смешните чорбари очевидно много ги е яд ,че изпуснаха единствените 3те точки и то като станаха за смях.Повярвайте виках за цска да победи,но като ви вкараха гола не можах да сдъжра смеха си и повярвайте не спрях да се хиля поне един час.Другото което ми е смешно изкарахте Цска големия гранд а Левски Евроидиота.Вчера стана точно обратното.Чорбата на 30 000 зрители с невероятна атмосфера с/у резервите на Фулам ,които си дойдоха за една загуба и взеха най-лесната точка която са успявали.Вие червени говеда влезнахте в историята на ЛЕ.Но като отбора допуснал най-смешен гол.После Левски бил идиот.Мълчете червени нещастници.А колкото до Левски няма как да не съм доволен .Въпреки всичко отбора с който рапзолагахме с/у който играхме на техен стадион в кошмарни условия и напрежението.Излезнхме и се борихме до последно и мисля ,че се справихме страхотно САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ

fcmilan
18.09.2009 09:00

Със силните отбори играем много добре направо не могат да пипнат топката ,и се борим като мъже и си играем като професионалисти ,така че винаги имаме шанс. Паднахме от локото и ни отписват ,но се "завърнахме" много добре!!! САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ ОЛЕ!!!!

torres_228
18.09.2009 08:17

Левски игра достойно ,Левски игра смело , Левски си игра неговата игра ... Без никакво напрежение излязохме срещу такъв отбор. Едно голямо Браво ! Аз лично съм доста изненадан. И клишето - МАЧ С МАЧ НЕ СИ ПРИЛИЧА отново се потвърди ... Паднахме от Локомотив и всички почнаха +4 +3 +5 ... Днеска излизаш с една настройка , утре с друга ... Това е футболът ,дори и в България !

DarkChampions
18.09.2009 04:31

смех смех кучев и неколко форумни тролчета се опитват с кво ли не да се оправдаят за скапания си клуб.Комунистическа ЦЕЦА вече я няма,няма ги и първите места в класирането нали *wink* откога не сте играли в шл...ама кво съм тръгнал да ви разправям вие даже стадион си нямате та играете на националния...сирачета ...левски играе страхотно,офанзивен футбол с много поддавания,градят атаките от центъра и като цяло са доста динамични.Стилът им ми напомня тоя на арсенал през златния му период преди години.Не очаквам от кучевци и други 10 годишни посерковци да разберат какво говоря,искам да ме чуят левскарите,левски се изгражда с всяка изминала година и стига да няма повече смени по постовете,да се изпада в криза и т.н. тоест ако политиката на левски продължи да работи по план смятам че в скоро време ще направим голям удар.Хванали сме верния път и вървим по него,достанич е добър треньор и с всеки изминал мач играчите играят все по-добре,в момента ни радват с играта си а я си представете като се сработят

Kalinho
18.09.2009 01:35

има няколко момчета от България в Испания и по точно в младежките отбори. И от програмата на жилет останаха няколко в школите и има от Ловеч 2 момчета и едно от това лято от Габрово със сигурност в Испания е да на по 15 години са но бъдещето е пред тях .

BlueAvalanche
18.09.2009 01:21

Доколкото съм запознат отидоха няколко момчета в Б-отборите и по малките възрастови формации на испански клубове.Относно школите самият факт ,че печелим купи при децата и че 94 набор на Левски би 94 на Милан със 7:1 си е доста показателно *smile* и може само да ни радва.Проблемът е,че като станат на 17,18 почват да не се занимават само с футбол.

lubo_krika
18.09.2009 01:12

BlueAvalanche казваш,че имаме футболисти в Испания.Кажи ми кои са те,защото аз несъм чул за нито един.Не се заяждам,просто ми стана любопитно като ти прочетох коментара.Живея в Испания и следя доколкото мога мачовете им заради кинелата им,но така и несъм чул за наши футболисти.

BlueAvalanche
18.09.2009 01:09

Иначе лошото на цска е ,че се дават пари за НЕЙ,ГЕЙ,РУЙ ,Х*Й и т.н.,а момчетата от школата тренират на места където все едно е имало метеоритен дъжд.Аз лично бях шокиран като видях,че децата на вашия отбор играят на терен в центъра на който имаше дупка със дължина 1 метър и поне 0,5м дълбочина.Това са момчета които знаят какво значи да носиш нечия фаелка,обаче при тзи условия,или ще се контузят или на някой сина ще им вземе мястото или ще си кажат че е по-добре да станат гаджета с някоя по-фолк звезда и да обикалят дискотеките.

BlueAvalanche
18.09.2009 01:05

Домо в Херта,може да ти звучи смешно,ама пича е доста трудолюбив и компенсира някои неща които не му се отдават.А. Курдов има шанс в Леверкузен ,още няколко има от Левски в Испания и Германия и няколко от цска също.Говоря за млади момчета ,които заминаха да се развиват-това е пътя.Иначе всички видяхте какво стана с Н. Димитров-тотален срив,така че когато ги искат навънка-да ги пускат ,ако не да им осигурят нормални условия за развитие.

kun4ev
18.09.2009 01:01

BlueAvalanche да много си прав.за съжаление това е гадната ни действителност.и не виждам кога ще се оправи.кога ще имаме бази и терени за децата.и за самочувствието незнам какво да ти кажа,може би се надяваме че имаме нещо което може да се противопостави на европеиските клубове.аз затова казвам,че успеха срещу динамо е голям.та на тях само един футболист им струва колкото нашия отбор заедно с базите,какво да кажа за бюджета им 65 мильона евро.много сме зле.и се замисли освен манолев в последните години да сме реализирали трансфер в някой класен отбор.

lubo_krika
18.09.2009 00:56

mostoles каза,че живееш в Испания,аз също.Ако имаш желание можем да си пишем по скайповете да видим как седят нещата изобщо.Не говоря за футбол в момента.

BlueAvalanche
18.09.2009 00:53

kun4ev ако погледнеш къде тренират децата,какви са ни стадионите и колко е бюджета на клубовете мисля ,че даже ще си мислиш ,че днешните мачове на бг отборите са равносилни на спечелваянето на ШЛ.Просот на този етап няма какво повече да искаме.Вижте гърците също падат наляво и надясно,ама какви стадиони и бази имат.Кога в България ще се проведе финал за Уефа,за ШЛ?Ами Европейско или Световно.Нямам идея кое ни дава такова самочувствиена българите ,че сме нещо голямо във европйския футбол?

UltraBlueHool
18.09.2009 00:52

ЛФЦ зависи за какви титли говориш , тей като в отношение клубни титли (които включват всички титли няма да ги изброявам - даже и много от тях недествуващи) ви водим.Но ти говориш за шампионатни титли.До 4-5 години е невъзможно да ви минем , но до 10-15 е реално , тей като след 89-та имате едва 3-4 титли , а ние 2 пъти повече така че кое му е смешното? Относно мача мисля че добре играхме.Имахме 1 вазможност която трябва да се вкара задължително , но това е футбола.Виляреал пак компенсира с много възможности и с 1 гол.Ще видим занапред в надпреварата какво ще стане.Интересът е гарантиран , тей като забелязах че Ред Бул са победили Лацио насред Олимпико.

kun4ev
18.09.2009 00:51

за платини те подкрепям напълно има футбол в това момче,спас делев е млад ако не се главозамая ще стане футболист.за другите какво да ти кажа ми те до вчера са играли в отбори без никакви амбиции камо ли евро мачове

lubo_krika
18.09.2009 00:50

Kalinho,mostoles е прав.Това,че журналистите незнаят как се изговарят правилно имената на футболисти и отбори е друг въпрос.Те просто незнаят испански а и не са длъжни.Понякога и мен ме дразнят с това,но какво да се прави.Дори и Виляреал се произнася точно Вияреал и незнам защо навсякъде го пишат неправилно.

kun4ev
18.09.2009 00:49

BlueAvalanche и последно нещо ще ти кажа.за съжаление в момента нямаме български отбор който може да направи нещо в евро турнирите.и незнам кога ще имаме

LFC_T9_G8
18.09.2009 00:48

дано съм жив до 4-5 години да го изгледам тоя филм --> "Левски минават ЦСКА по титли" .. *lol*

BlueAvalanche
18.09.2009 00:48

Нашите ръководители са тъпаци спор няма.Отдавна не са купили един свястен футболист.Вие се радвайте,че взехте Платини -много класно е момчето и има добро бъдеще,както и Спас Делев-останалите мача с Динамо ги направи футболисти иначе-трагедия.При нас като изключим ветераните-които вече се излагат-Генев,Милиев,Гаджев и Цачев,който вмомента е в Пирин са страшно талантливи момчета.Зе и Жо също са доста класни са BG разбира се,а и мароканците не са лоши.Още когато Ж. Христов играеше в Ботев съм ходил да го гледам и момчето е доста добро .Явно му трябва повече самочувствие.

Man_oF_War
18.09.2009 00:48

Кунчев, Действително левски играха атакуващ футбол в ШЛ, за доминяция с/у някои от тези отбори е смешно да говорим,но да Левски си имаха своите шансове и не мисля че някой отбор от нашата "черга" би излязъл с такава офанзивна система с/у някои от тези отбори, пък и Мъри сам си го каза срещу барса, паднахме с 5:0 но опитвахе атакуващ футбол, вярно можех да сложа всички в защита и да паднем само с 2:0 но какъв е смисъла,човека опитваше да обиграе футболистите си срещу такива грандове

Kalinho
18.09.2009 00:46

а скоро ще ви минем и по титли то комунизма свърши отдавна и започнахме да ви стигаме така, че до 4-5 години макс. и това ви оправдание, че подарените титли от ЦК на БКП са повече от реално спечелените на Левски на терена с игра ще иде в историята. Токава какво ще разправяте много ми е интересно *smile*

lubo_krika
18.09.2009 00:44

Аз само неразбирам защо всички вие предричате само загуби и на двата отбора.Имат си шансове в мачовете и ако успеят да се възползват ще се радвате много.Стига с тоя песимизъм.Топка е все пак и мач с мач не си приличат.

Kalinho
18.09.2009 00:44

Joseba Llorente за мен си е Хосеба Лоренте а и не само за мен а за доста коментатори и журналисти *smile*

BlueAvalanche
18.09.2009 00:43

Ако си мислите,че срещу Левски са играли слаби футболисти само няколко имена от Удинезе и Киево.Всъщност няма да изпадам в подробности 2 имена Якуинта-национал на Италия и нападател на Юветус по онова време риташе за Удинезе + другия нападател на Юветус,който още се чуди дали да не приеме офертата на националния на Италия Кристиан Амаури(Киево) - тзи двата са уникално слаби футболисти ще знаете *joking* *smile*

kun4ev
18.09.2009 00:43

BlueAvalanche защото сме били по слаби затова не сме били.ето оттам идва разликата между нас.когато сме слаби си казваме.ето след равния срещу пирин какво каза любо,че сме заслужавали да загубим.а вашите ръководители казаха,че сте доминирали повече от барса.това звучи несериозно.
какво друго искаш още да ти кажа

LFC_T9_G8
18.09.2009 00:43

Kalinho .. кога ще почнем да бием Левски ли? .. ми аз бих те попитал друг въпрос .. кога ще минете ЦСКА по титли? *wink* .. *lol*

Kalinho
18.09.2009 00:40

абе келемета кога ще почнете да биете Левски сигурно това няма да го видят и правнуците ви *smile*

LFC_T9_G8
18.09.2009 00:39

pafata .. и вие внимавайте с Лацио или Ред Бул Залцбург с който имате следващ .. *joking*

kun4ev
18.09.2009 00:39

ChiloSacci83 ами ние ако почнем да ви бием редовно вие ще се депресирате и ще се самоубиете и няма кои да пише жлъчни и гнусни коментарчета.

Kalinho
18.09.2009 00:38

победа срещу 8 резерви и то в протоколен мач за Пуул *smile*

BlueAvalanche
18.09.2009 00:37

kun4ev я ми кажи като бихте Ливърпул,що не бихте Монако,що не бихте Хамбургер,що не бихте Славия Прага,защо завършихте 5ти от 5 отбора ? Ако ми отговориш ще се радвам.Или Олимпик Марсилия,които преди това бяха играи финал за УЕФА и са единствения отбор печелил ШЛ от франция ,Хееревеен ,Оксер, Удинезе-тогава взеха точки от Барса и Вердер(ако не ме лъже паметта),Артмедия(5:0 vs Селтик) и действащия тогава носител на купата на УЕФА **** Москва + Шалке и Динамо Букурещ са по слаби от вашите противници.Кажи де ? *wink*

pafata
18.09.2009 00:37

LFC_T9_G8, kun4ev, Samoletski, след 2 кедмици гостувате на Рома. Ще видим тогава какво ще направите като гост на отбор от класата на Виляреал. Само да не се скриете като мишки...

ChiloSacci83
18.09.2009 00:36

вие живеете с тази победа над ливърпуля,с нея и ше си останете,НЕГРАМОТНА РАБОТА

Kalinho
18.09.2009 00:35

Абе да еба и комплексари те му с комплексари това че срещу чорбата играят хората с резервите не значи, че срещу всички играят така. За оня дето толкова мрази Левски защото са му пречинили толкова болка само ще му кажа че Диего Лопез беше на вратата. Хосеба Лоренте (който даже не знае как му се пише името ама то щото е разбирач) е резерва на Нилмар който е национал на Бразилия къде ги видя, че са неизмени титуляри само той си знае *sick* . В състава на Виляреал играха няколко европейски шампиона и един световен ако това се резерви добе *wink* нека всеки има такива резерви дечко *smile*

Man_oF_War
18.09.2009 00:35

Ами да,победата си е победа, били сме артмедия, отидохме на осмин финал, бихме удинезе, отидохме на четвърт финал (оправданието беше че удинезе са били в слаба форма), бихме Киево влязохме в ШЛ , Киево били слаб отбор и сме извадили късмет, Направихме нещо което чакама цявл живот, да видим български отбор в ШЛ, обаче за ЦСКА-рите пак е нищо защото са Левски. Аз просто не виждам смисъл да спорим на тая тема

LFC_T9_G8
18.09.2009 00:34

а и Георги Петков си каза истината! .. и това което сега ще кажа е истина! --> взимат му интервю и го питат: --> готови ли сте за мача с Виляреал? .. и той: Ние Локомотив СФ не може да бием , с Виляреал ще ходим да играем .. така че ...

ChiloSacci83
18.09.2009 00:33

отворко бийте ни вие бе кун4ев а не само да се кефите на сателитката локо,фуъм са точно като миньор,страх ги е да играят и само чистят топката като откачени,ако играем само с СъСъКъ,ще сме шампиони до свършека на света

kun4ev
18.09.2009 00:32

Man_oF_War какво да сравняваме отбори.когато биете ливърпул там тогава ми говорете за успехи.сега ще почнете,че мача бил без значение срещу ливърпул,да така е,но победата си е победа

BlueAvalanche
18.09.2009 00:30

Man_of_War помниш ли оня сезонкато биха Левркузен и Ливърпул как казваха,че щели да спечелят УЕФА,пък после като стгинахме до 1/4 финала УЕФА-та я изкараха аматюрски турнир *joking*

lubo_krika
18.09.2009 00:30

LFC аз и да си избирам отбор файда няма.Ние нямаме манталитет на победител и никога несъм казвал,че сме голяма сила както ти каза в един твой коментар.Аз самия по-рано днес казах,че ще се радвам,ако паднем с по-малко от 3 гола.Обаче и ти неможеш да отречеш,че се разминахме с малко от хикса срещу един от фаворитите за спечелване на ЛЕ.Ако искаш провери как съм играл мачовете днес 2-1 за ЦСКА и 0-0 с Вияреал.Това само по себе си трябва да ти говори какво ми е мнението за класите на двата отбора,защото ЦСКА днес изтърва Фулъм определено.

kun4ev
18.09.2009 00:29

левскарчета няма да спорим.определено виляреал е по класния отбор от фулъм това е безспорно.говоря ви като цялосно представяне в мачовете до тук.а такива дето ми говорят,че миньор били по силни от фулъм какво да отговоря.......
и последно онзи ден локото като ви наклеца насред герена не говорехте

Man_oF_War
18.09.2009 00:28

BkueAvalanche Каза го много правилно: Злобата към левски, аз като гледам мачове на ЦСКА чувам единствено К*р за Левски... Синъо знаме ще гори... долу лески, Не чувам и една песен да изпеят за да подкрепят отбора си.

LFC_T9_G8
18.09.2009 00:27

mostoles .. пък ти си един нещасен боклук и говедар *lol* .. смешен си е!

BlueAvalanche
18.09.2009 00:25

Много интересно,ако Левски беше направил 1:1 да кажем кво щяхте да правите всички червени фенове.Злобата към Левски е вашата двигателна сила.Когато играхме на 1/4 финал в Уефа разправяхте как това не билосилен турнир.После като се разбра ,че взимаме рекорда за най-много мачове в Европа за 1 сезон-били срещу слаби противници.Като влезнахме в ШЛ-били ни разцепили еми -Барса-Роналдинио струваше тогава 100 милиона което се равнява на бюджета на Левски за 15 години.Кефите се само като Левски загуби-защо-ще ви кажа просто няма на какво друго да се радвате.Вие сте миналото и нищо повече.

Samoletski
18.09.2009 00:24

А между другото къде бяха Санти Касорла, Лиоренте, Диего Лопез, Ибагаса и др.(а и Роси влезе резерва), които този сезон са неизменни титуляри в испанската лига.

SnickersaKu4ko
18.09.2009 00:24

Вилереал трябваше да победи и победи . А тва че Левски били по слаби от Цска заради загубата си не е точно защотото отборите бяха от различни нива според мен и еи ся ще премерят сили .Левски в най-лошата си форма е пак прай много добър мач на Цска и се надявам за пореден път тва да стане

Man_oF_War
18.09.2009 00:22

Кунчев, не се обяснявай толкова да не почна аз ваще подвизи с Тулуза,торпедо и разни такива. Все пак погледни кой е направил повече в Европа за БГ и тогава пиши глупости. КОгато влезете в ШЛ тогава ми се обади.

ChiloSacci83
18.09.2009 00:20

ей кун4ев и разни тем подобни хуйчовци вярно е важен мача с вас щото ще си ви бием и затова пак ще играем ШЛ,и си гледайте вашия мач играхте с по слаб отбор от миньор,и пак се бяхте насрали,неграмотници нещастни.С тая плюнка ваща пеньо скопеца ша ви ебем та ша ви разцепим бе манафи комплексирани *evil* *sick*

kun4ev
18.09.2009 00:19

да бе вие играете все срещу грандове като дебрецен,бате,тампере,жилина и все гиганти на европа.незнам на какво се надявате в оставащите мачове в групата

pafata
18.09.2009 00:18

geshana, не забравяй, че Левски беше без Гаджев, Сърмов и Зе Соареш, а Тасевски се контузи. И това повлия на играта.

Man_oF_War
18.09.2009 00:18

ЦСКА-рите ,не се радвайте толкова,това че направихте "Х" с/у средняшки отбор от англия с резервния си състав не ви прави шампион на Лига Европа. Гледайте си вашите мачове, ние ще си гледаме нашите. В края на груповата фаза ще си направим една равносметка и ще си кажем до болка познатата фраза: Започваме да се готвим за първенството догодина

geshana
18.09.2009 00:15

Левскар съм си но класата на Виляреал макар и с горе долу също резервен вариант също си личи ... Нека споменем само следните неща :
1) Централните защитници бяха резерви Реалните са Фуентес и Годин ...
2) Тартор-а на Жълтата подводница Маркос Сена също не бе в игра може би най-ключовия игра двигателя !
3) Липсата на Джузепе Роси си каза много силната дума върху събитията на терена при положение че сега ще бъде тежко тъй като по принцип в европа невероятен успех има Хосеба Йоренте сега при наличието и на Нилмар какво нападение само ...
4) Дъждът малко поспря и подводницата натисна магически влезе Роси измъкна се като на шега и бум гол ...
5) Ако този мач беше в категория Шампионска Лига не се и съмнявайте че щеха ни убият ...
Късмет си желая срещу Цска и да не забравяме че винаги ги бием с лекота *smile*

pafata
18.09.2009 00:15

Това да си чорбар е няква болест. Явно е тръгнала от прасетата и ходи по хората, навярно след съвокупления. Вие с малките мозъчета можете ли да проумете срещу какъв отбор играхме тази вечер? Май е срещу един от най-големите фаворити за спечелването на турнира.

Samoletski
18.09.2009 00:15

Хаха смяхте се когато падахме в контролите, но поне сега играем всеки мач на 100% през целите 90 мин., а вие началото на второто полувреме издъхвате като стари баби. Толкова от мен.

Barca_fen112
18.09.2009 00:15

Той коментатора много добре си каза няколко изречения и а ще кажа 2 от тях.Първото това бе наистина един много ценен урок за нашит младежите и мач който ще запомнят за цял живот ,н о с добри мисли.И второто за последно БГ отбор игра с/у ГРАНД през 2006 мисля и тогава отново това бе Левски и се справи много п одобре от червените смешници

BlueAvalanche
18.09.2009 00:14

Не знам кой какво е очаквал ама мача си беше изигран страхотно от нашите.Загубата срещу Виляреал никак не е позорна,който квото иска да ми говори.Надявам се нашите да се мобилизират и да спечелят точки като домакини.Имат шансове *smile*

kun4ev
18.09.2009 00:14

ми то на вас това ви е единствения важен мач за годината.ако може да биете цска.това ви е мечтата другото не е важно

RichardEvans
18.09.2009 00:13

ТЕЯ ГОВЕДА КОЛКО СА ЖАЛКИ ДА СЕ РАДВАТ НА ЗАГУБА *smile*


ДЕТО МОЖЕШЕ ДА Е 6-0 ЗА ВИЛЯРЕАЛ, ЕБАТИ ГОРДОСТА




*joking* деба нещастниците

kun4ev
18.09.2009 00:12

Samoletski може би си прав аз нищо не разбирам

Samoletski
18.09.2009 00:11

kun4ev Пак не си разбрал. леффски натискаха яко, а Виляреал без да създадат положения вкараха, така беше и срещу Дебрецен.

AviMC
18.09.2009 00:11

С оглед съперника, терена и това, че ЛЕВСКИ са гости-представянето им беше добро. Малко неприятно, че другият мач в групата не завърши Х. Но така или иначе, вижда се, че има желание и качества за игра в младите надежди на ЛЕВСКИ. Успех

LFC_T9_G8
18.09.2009 00:11

Futbulfen .. добре е .. нали сте "ОТБОРА НА НАРОДА" .. нали сте велики .. нали се кефите ,че влизате в ШЛ .. за кво нищо не показвате тогава .. с кои отбори искате да играете , че да биете .. адцките хора сте .. честно .. не мога да ви разбера!

kun4ev
18.09.2009 00:10

абе DarkChampions ми вие се бранехте с 10 човека.просто си бяхте боксова круша.

Futbulfen
18.09.2009 00:08

LFC_T9_G8 гледай си в паницата и се смей..да се смееш или да плачеш , тъй като свинския отбор не успя да бие втория отбор на англииското средняшко отборче Фулъм. Подводницата игра с титулярите и аз се радвам , че мача е само 1:0 Да ви кажа предпочитам да видя желание и себераздаване (защото за нещо повече от почетна загуба е смешно да говорим..играем не с Фулъм , а с европейски гранд) и съм сигурен , че на 20 отново без проблеми ще минем през прасетата

kun4ev
18.09.2009 00:07

абе аз нещо неразбирам *wonder* като чета и слушам коментари по телевизията,ми то излиза,че вие пак сте доминирали,пак сте играли по правилно тактически,пак сте стояли по добре на терена и незнам си още какво,НО пак паднахте *lol*
момчета много сте зле ама мнооооооооооооого и престанете да гледате нас какво правим.гледайте си смешното отборче и ненормалния собственик.
и за напред да играете така успех

DarkChampions
18.09.2009 00:07

мама ви деба цесекарска,левскар съм до гроб обаче на мача ви с фулъм викам ае българи сте и виках за вас надявах се да биете,ама кат ви гледам кви сте боклуци (повечето от вас) просто ..българска работа...иначе ако сравним левски и цска какво да кажа САМО ЛЕВСКИ

цска излезе срещу резервите на фулъм у дома и не показаха никаква игра.Супер смешен и скучен мач.И докато това беше най-лесния мач за цска в тая група левски днес си изигра най-трудния,гост на фаворите за спечелване на групата Виляреал.И ако сте гледали мача щяхте да видите как мъжки се бориха левскарите.С зъби и нокти се бореха да си опазят мрежата суха и щом 70 минути одържахме че и правихме яки атаки и ни отмениха гол просто ние няма как да си тръгнем като загубили оттука.Левски все още търпи промени под ръководството на ''новия'' треньор.И все пак момчетата показаха сърцата игра каквато цска не притежават.И после ние сме били смешни,тъпаци

Man_oF_War
18.09.2009 00:07

Аз не виждам какво ви задоволява "хубавата" игра на левски, нали си тръгнахме като губещ отбор. Така стана и с/у Дебрецен,едвам се измъкнахме с/у Баку. Аз не мисля че с този отбор имаме място в Еропа, коментирайте колкото си искате, за мен това си е самата истина

LFC_T9_G8
18.09.2009 00:07

lubo_krika .. добре .. за да направите нещо .. с кои отбори искаш да играете? .. аре кажи ми? ..

pafata
18.09.2009 00:05

Надявам се всички чорбари които прогнозира 3+ на 0 да са заложили на мача с пари, с много пари... Изиграхме си най-трудният мач в групата и се представихме що-годе достойно. Оттук нататък идва интересното.

LFC_T9_G8
18.09.2009 00:05

shadowblase .. ми не бе човек .. аз не искам да се заяждам .. просто си виш твоите - колеги да ги нарека (феновете на левски) кво пишат в темата за мача на ЦСКА и тогава ми говори ..

lubo_krika
18.09.2009 00:04

Смешния си ти в случая LFC,държахме се много добре,просто нямаме самочувствие и манталитет за играем с такива отбори.Вярно е,че допуснахме твърде елементарни грешки,но на този дъжд,ако искаш ти върви играй

shadowblase
18.09.2009 00:03

LFC_T9_G8 не мога да те разбера кво толкова има да се радваш. Първо Фулъм е класа под Виляреал. Второ Фулъм излезе със 5 резерви.Трето ЦСКА бяха домакини. ЦСКА наистина игра много добре и бях приятно изненадан от тях, но вместо да злорадстваш за Левски по-добре се порадвай на добрата игра на ЦСКА. Левски игра сравнително добре на тоя тежък терен и съм сигурен че ЦСКА ако беше на тяхно място щеше да изглежда по същия начин и нямаше да излезе от тяхното си поле. Изчакай до неделя. Тогава ще се види кой е по-добър

LFC_T9_G8
18.09.2009 00:01

dubfire_123 .. нали много викахте е .. кво се заяждаш ся и ти а? хахаха .. нали сте --> "ОТБОРА НА НАРОДА" ? .. хахаха СМЕШНИ СТЕ *stop*

Man_oF_War
17.09.2009 23:59

Левскар съм, обаче ще си го кажа с чиста съвест: нищо не става от нас, ако питате мен изобщо не трябва да играем в европа , отбора да си направи една хубава равносметка, не само да се излагаме наляво и надясно

Ginekologa
17.09.2009 23:56

е пак браво за играта на левски *thumb_up* *beer*

Cortezz
17.09.2009 23:51

Играем до колкото ни позволи противника.

Ginekologa
17.09.2009 23:39

нападайте то дали с 2,3 гол трабва да търсим *sick*

Tovalan
17.09.2009 23:25

Таман се учудих на играта на Левски първото полувреме и сега, като гледам второто, направо се чудя Виляреал къде са били в началото на мача хаха. Жоро Вратарчето, добре че има ден днеска.

valtaxi
17.09.2009 23:13

Изненадам съм от играта на ЛЕВСКИ,браво момчета дръжте се достойно.Честито 1-1 на ЦСКА и първи точки в Европа.А за ЛЕВСКИ победа и пак победа,синята лавина е в Испания. *smile*

roommen
17.09.2009 23:05

Нещо се губят халфовете на Левски имам чувството че по някога са под земята и зейват едни пространства точно пред централните защитници .Започнахме малко стъписани но само проливният дъжд за сега ни позволява да се приспособим към играта на Жълтата подводница и по някакъв начин да им се противопоставяме.Дано стигнат физическите сили че иначе не ми се мисли.

petiooooo
17.09.2009 23:04

Не искам да съм нагъл,но и победа за Левски няма да е несправедливо тъй като Виляреал ни подценява и може да се възползваме *wink*

Lucas_Podolski
17.09.2009 23:00

Левски играе първи мач за сезона, в който не трябва да спечели "на всяка цена". Малко по-различно се играе като аутсайдер!!!!! Така бяхме и 2006-та. Дано историята се повтори!!!

lucky_79
17.09.2009 23:00



1-вото полувреме стоим добре,малко защитата се лутат ама се видя,че с младите като Балтанов,Н.Димитров,Генев е по- добре от колкото Йовов и Топчо *wink*

lubo_krika
17.09.2009 22:58

Честно учуден съм от резултата.Добра игра в защита,но сме твърде плахи в нападение.Направо са стъписани.Айде дано задържим поне хикса,че за повече ще съм нагал вече

Hella
17.09.2009 22:57

Айде второто да не правим такива пропуски, че скъпо ще ни струват. Давайте момчета *party*

Barca_fen112
17.09.2009 22:57

ЕВала.Много добра игра и правилна игра със самочуствие на на сините шампиони.Много добре се държахме като се има впредвид условията ,стадиона и отбора както и играчите които играят с/у нас и статистиката.Ако сме евроидиоти значи чорбата с този гол който съм убеден ,че ще влезне в Историята на ЛЕ който допуснаха то тогава те не са идиот а трагедия ,но мисля ,че няма какво повече да спорим с тях дано и те да спрат те си имат отбор ние също а на 20 очаквам едно скучно предвид тези мачове дерби *wink* И дано продължим така и през втората част САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ НИИ СМЕ СИНИ ШАМПИОНИ запомнете го

roommen
17.09.2009 22:55

Само лошото време за сега ни спасява да не ни отбележат и безсилието пред гола за сега ни спасява да не сме отбелязали .

Ginekologa
17.09.2009 22:52

евала на левски ама 3 пропуска направиха чисти *evil*

Ginekologa
17.09.2009 22:38

държим се много добре на терена за сега де *thumb_up*

roommen
17.09.2009 22:03

Ще се наложи да направи повече от експерименти ,защото ако днес загубим с резил и не спечелим в неделя срещу Цска смятам че ако не на ръководството ще загуби доверието на феновете и дните му ще бъдат преброени до дни .

AviMC
17.09.2009 22:00

Нека си експериментира, явно още не знае къде се намира и за какво се бори. Най-лошото е, че любимият ни клуб страда от това... *sick*
Успех на ЛЕВСКИ тази вече, и дано не загубят мача с Виляреал

roommen
17.09.2009 21:57

Честно да си кажа не виждам и грам логика в действията на Достанич , във всеки един мач от Евро турнирите експериментира със състава и се вижда до къде води това.