Евра: Аплодирах феновете на Бешикташ

11:52
Евра: Аплодирах феновете на Бешикташ
Крайният защитник на Манчестър Юнайтед Патрис Евра поздрави феновете на Бешикташ за атмосферата на стадиона.

"Червените дяволи\' напуснаха Турция с победа 1:0 и след мача Евра заяви, че атмосферата, създадена от феновете е била омагьосваща.

"Атмосферата беше изумителна. След мача аплодирах привържениците, тъй като шумът беше невероятен. Ако не се вълнуваш при мач като този, никога няма да се развълнуваш. Тази стена от звуци беше там от момента, в който започнахме да разгряваме до последния съдийски сигнал", заяви Евра.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cris7ronaldooo
18.09.2009 15:34

Няма спор че турците имат невероятна публика но си остават гадна измет евра ги е аплудирал ама ако юнайтед бяха били със негов гол и малко повече радост от негова страна нямаше да се искаже така турция е гадна страна с гадни хора но невероятна публика за което няма спор !!!

martototo
17.09.2009 13:56

Ей ветеран емигрант мръсен изчезни от страната ти резняк долна измет кво правиш в БГ бе ей роб мръсен.Емигрирал си защото си от долната измет на Турция и си дощъл тука да бъркаш бетон червен

Gheorghe_Hagi
17.09.2009 13:06

juve_83 Вярно е, че едно време родна България е била Турция но да кажеш, че сме на този хал заради тях ставаш доста смешен... Време е да отворим очи и да се погледнем малко на какво приличаме първо всеки краде а простаци като теб обвиняват все някой, по крадлив народ не съм виждал... Идват избори и минават само се надяваме да живеем по добре и гласуваме но накрая пак лапат кокала а на нас ни навират една пръчка отзад... Лошото е, че дори и да има някой който да иска да оправи държавата не може защото толкова я обраха толкова я затъниха "вашите" герои политици,че дори един Господ не може да я вкара в ред... Стига сте търсили грешка в другите а се питайте вие какво можете да направите замислете се защото ние сме бъдещето на България те ще си отидат а България чака бъдеще от някакви ЕМО'та и расисти... Влезте в Импулс'а да видите днешната младеж това ли е бъдещето страх ме е... всяка втора е фолк-порно звезда всеки втори е емо, гей и наркоман... Афтъри нз си какви... Ае да се спра, че нз...

juve_83
17.09.2009 12:51

veteran

А заради глупаци като тебе държавата ни е била 500 години под робство и за това сега е на това положение *stop*
Глупак

martototo
17.09.2009 12:06

Чест им прави на резаните найстина са фанатични фенове... точно така трябва да се подкрепя любимият отбор.