Стоичков се спаси от линч в ЮАР с брониран джип

10:29
Стоичков се спаси от линч в ЮАР с брониран джип
Христо Стоичков едва отърва кожата си, след като полицията на косъм го спаси от гнева на освирепелите фенове на Мамелъди Съндаунс след загубата им от Бидвест Уитс.

Камата бе качен в брониран полицейски джип, който бе ескортиран от стадиона на Бидвест с друга полицейска кола 40 минути след мача. Близо 200 фенове чакаха Камата пред стадиона, за да се саморазправят с него. Привържениците на Мамелъди Съндаунс бяха толкова нещастни от загубата с 2:4 от Бидвест Уитс миналата вечер, че буквално искаха да отмият срама с кръвта на наставника на любимия си тим.

Легендата на бъгарския футбол отказа коментари пред медиите по повод инцидента. Инцидентът бе предшестван от друг скандал, след като Стоичков за трети пореден път отказа да говори пред медиите. Сега той ще бъде изправен пред дисциплинарната комисия на ЮАР, заради лошото си поведение и мълчанието пред медиите. Със сигурност Камата ще получи солена глоба за поведението си, за което не бе санкциониран нито веднъж в България.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kalinho
17.09.2009 16:28

Наистина велик играч ама като тренъор е гола вода *smile* С Марадона двамата явно колкото и да се мъчат няма да станат тренъори

azur
17.09.2009 13:48

Тези са от канибалскафракция на Мамелъди *joking* Тука ако при провал отивахме да коляме треньорите нямаше да има футболна общност

plumber
17.09.2009 12:03

Ицето да вземе да се пренасочи към нещо не толкова опасно за живота му.Очевидно треньорския пост ще го вкара в гроба.Завалийката.Отиде му доброто име на футболист.

don_dido
17.09.2009 10:43

Ицето нещо пак е объркал тактиката. Тея щяха шампиони да стават , а сега ще се борят за оставане както вървят нещата.