От Виляреал: Ще играем с най-добрия отбор в България!

08:51
От Виляреал: Ще играем с най-добрия отбор в България!
Виляреал показа уважение към съперника, нищо че иска да го бие с възможно повече. "Излизаме срещу гиганта на България", написа официалният сайт на клуба. "Столичният клуб е един от най-славните клубове в България. Имат над 50 трофея - титли и купи на страната. Въпреки че изостава по титли от големия си съперник ЦСКА, Левски превъзхожда в броя спечелени купи. Освен това Левски е единственият клуб в България, който никога не е изпадал във втория ешелон", твърди сайтът в представянето.

Полетът на Левски до Испания пък продължи 3 часа. Сутринта в 10 ч. отборът излетя от София и по-късно кацна във Валенсия. От там футболистите и ръководството пътуваха с автобус още близо час до Виляреал, те са настанени в хотел в друг град, намиращ се на 7 км по-нататък. Ръководството на клуба предприе тази мярка, за да бъдат изолирани футболистите преди мача. Всички останали от групата, в това число и шефът на Управителния съвет на Левски Георги Марков, са в хотел "Мелия Палас" във Валенсия. Водач на групата вчера беше финансовият директор на Левски Константин Баждеков. Собственикът Тодор Батков не пътува с отбора, той ще пристигне обаче тази вечер на "Ел Мадригал" за мача.

Заедно с футболистите в самолета се качиха и около 40 запалянковци, които окуражаваха играчите през целия полет. Ръководството на Левски отпусна местата, след като стана ясно, че планираното пътуване на фенове с автобус от София до Виляреал се проваля. Един от феновете дори носеше тъпан и пожела на журналистите от България да пишат след мача тази вечер заглавия като "Тъпан бие, Левски също".

7 дни спорт

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

krisoBG
17.09.2009 11:30

martototo боклук жалък спри да пишеш навсякъде за Левски , а си гледай Чорбаспор , че ще падате днеска здраво !