Белмонт: Очакваме тежък двубой с Локо Пловдив

16:08
Белмонт: Очакваме тежък двубой с Локо Пловдив

Футболистът на Левски Антони Белмонт беше отличен с наградата за най-добър футболист на изминалия 7 кръг в Първа лига. 22-годишният полузащитник на сините отбеляза единственото попадение за минималния успех с 1:0 над Берое на стадион "Георги Аспарухов". Френският играч сподели на пресконференцията, че се чувства щастлив след първия си вкаран гол с екипа на Левски и очаква труден мач с Локомотив Пловдив.

"За мен това е специална награда. Не си правим илюзии, че мачът в Пловдив ще бъде лек. Тренирахме усилено през седмицата за тази среща и ще излезем готови да продължим победната си серия в първенството."

Белмонт говори и за това кой най-много му е помогнал с аклиматизацията в отбора и как новият наставник на тима Славиша Стоянович е променил Левски в положителна насока. "Габриел Обертан беше човекът, който веднага след идването ми в Левски ми даде много съвети и ми помогна да се адаптирам. За мен беше трудно след напускането на Монпелие като чужденец и съм благодарен на съотборниците ми тук, че ме накараха да се чувствам като у дома си. В отбора има голям колектив, не само Обертан е лидер, Левски е задружен в момента както в тренировките, така и по време на мачовете и мисля, че това се вижда в нашата победна серия. Благодаря и на треньора за гласуваното доверие. Новият ни мениджър има друга философия за играта, той промени тренировките ни, направи ги по-интензивни и това дава своето отражение на терена. Нашите основни конкуренти за титлата са Лудогорец и ЦСКА но все още сме в началото на сезона и е рано за прогнози. Ще продължим да работим върху играта си, за да побеждаваме и да сме на върха в класирането."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация