Венгер: Реферите ни порязаха срещу Юнайтед и Сити заради Едуардо

21:19
Венгер: Реферите ни порязаха срещу Юнайтед и Сити заради Едуардо
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер смята, че клуба е трябвало да получи дузпи в мачовете с Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити, но те не са били дадени заради случващото се около т.нар. "гмуркане" на Едуардо Да Силва.

"Аз чувствам, че ние не получихме дузпа в мача с Юнайтед срещу Андрей Аршавин, а това бе следствие на случката с Едуардо в срещата със Селтик. Освен това не получихме и наказателен удар срещу Манчестър Сити за игра с ръка на Гарет Бари, като причината бе същата. Едуардо пък не спечели дузпа, когато игра за Хърватия срещу Англия на "Уембли" и причината отново бе същата. Това е реферски проблем, който в крайна сметка влияе на представянето ни", заяви Венгер.

"Това, което всички ние очакваме от тях е да вземат правилното решение във всички ситуации, но аз не смятам, че те ще мислят по този въпрос", завърши мениджърът на Арсенал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lollipopp
17.09.2009 00:29

хахаххах тоя ме съсипа ... срещу ман съм съгласен че трябваше да има дузпа , но срещу Ман.Сити , няма какво да мрънкат защото там ситуацията се разви за секунда ... пък и като е имало дузпа защо някой от играчите на Арсенал не казаха ми просто си продължиха играта ... сега всеки път като падат и ще има оправдания и претенции за дузпа ...