Анчелоти: По-добре да печелим с грозни игри

12:09
Анчелоти: По-добре да печелим с грозни игри
Мениджърът на Челси Карло Анчелоти е доволен, когато Челси не играе привлекателен и добър футбол, но печели срещите си. Италианецът сподели това след вчерашната измъчена победа на лондончани с 1:0 срещу Порто на "Стамфорд Бридж" в Лондон.

Челси игра крайно неубедително, но Анчелоти, двукратен победител в Шампионската лига, знае, че без наказаните Дидие Дрогба и Жозе Босингва е важно единствено да победиш, а не да играеш атрактивно.

"Невъзможно е да играеш добре във всички мачове. Понякога можеш да победиш и по друг начин", каза Анчелоти. В отсъствието на Дрогба, който ще пропусне още два мача от Шампионската лига, в герой за "сините" се превърна Никола Анелка, който отбеляза единствения гол в срещата три минути след почивката.

"Никола Анелка е голям играч с Дрогба и без Дрогба. Челси има добър шанс да спечели тази група, но все пак имаме още пет срещи", продължи Анчелоти.

"Важното е да цари добра атмосфера в съблекалнята, да печелим и да сме уверени в играта си. Знам, че е невъзможно да спечелим всички мачове, това не може да става винаги."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gogor80
18.09.2009 14:03

Cris_7 Спри да плюеш по Челси *evil* и си гледай отбора който подкрепяш и на никой не му е притрябвало твоето "компетентно" мнение. А може и за очила да идеш че не знам къде видя, че порто са ни скъсали май беше обратното и пак заради дъжда се отърваха само с 1 гол. Айде остани си със здраве и може да прочетеш някой любовен роман *smile*

gogor80
18.09.2009 13:42

Абе тоз разбирач "Cris_7", не знам от къде се извъди и е голямо мекере, само плюе педалчето, те щото Манчестер не се разходиха и едвам измъкнаха 3-те точки. Ходи смучи на роналдо е гей, дразниш ме максимално кучко!!! ще те шибам да знаеш.

Lollipopp
17.09.2009 19:58

elclasiko - неграмотник *stop* Cris_7 - с каква игра??? това че не играха както в другите си мачове е разбираемо защото при такъв дъжд е трудно да контролираш топката и да играеш качествено ... а дали са за никъде времето ще покаже ;]

Cris_7
16.09.2009 21:33

Порто ги счупиха.. Ако им бяха направили Х щеше да е добре ,но.. Челси с тази игра е за никъде.. *devil*

elclasiko
16.09.2009 17:38

aaaaaaa анчелто споко бе не челси са свикнали с грозна игра да се бласакт и да контъзват и садиите да ги м подаржат ти стои там само за красота

don_diego_89
16.09.2009 12:28

Няма как да печелиш всичките си мачове и то със супер игра, но все пак доста обещаваш старт на Карлето на чело на Челси *wink*