Сър Алекс отличи играта на Антонио Валенсия

10:55
Сър Алекс отличи играта на Антонио Валенсия
Сър Алекс Фъргюсън похвали специално Антонио Валенсия и изрази мнението си, че еквадорецът е в основата на минималния успех на Манчестър Юнайтед в гостуването срещу Бешикташ.

"Мисля, че именно Антонио спечели този мач за нас. Въпреки че можеше и по-добре да завършва атаките, той просто тероризираше отбраната на съперника. През второто полувреме бяхме по-настойчиви, започнахме го много добре и можеше да вкараме в първата си атака, което ни даде допълнителен импулс", заяви Фърги.

Мениджърът не е видял инцидента между Уейн Рууни и турски запалянковци след смяната на нападателя, но похвали местната полиция, която пресече опити на фенове да пречат с лазери на английските футболисти.

"През първото полувреме това го правеха постоянно, добре, че полицията им попречи. Успяха да открият нарушителя и това ни помогна, защото лъчът постоянно бе насочен към Джони Евънс. Не видях епизода с Рууни, а и той не ми е казал нищо. Но ако се е случило нещо - все пак играем в Турция, тук винаги прехвърчат искри. През 1993 г. на мача с Галатасарай приличаше на истинска война", коментира Фъргюсън.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация