Гонзо: Знаем за какво отиваме в Испания

10:48
Гонзо: Знаем за какво отиваме в Испания
Спортният директор на Левски Георги Иванов Гонзо заяви, че тимът ще се опита да разочарова критиците си, които предвиждат тежка загуба срещу Виляреал в първия мач от груповата фаза на Лига Европа, който ще се играе на стадион "Ел Мадригал".

"Не е важно с какво настроение заминаваме, а с какво ще се върнем. Не мога да обещая, че няма да играем така както играхме срещу Локомотив София, но все пак футболистите знаят за какво заминават. Отиваме да покажем добра игра и ако може да вземем нещо. Дори след най-тежките загуби Левски е длъжен да се възстанови, затова именно сме голям отбор, а и затова след една такава загуба се вдига подобен шум и се правят такива трагедии. Футболистите вече са забравили този мач с Локо Сф. Дали ще има промени в състава трябва да питате треньора. Съмнявам се, че ще загубим катастрофално и ще се опитаме да разочароваме критиците си", каза Гонзо на летище София.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bigred81
16.09.2009 13:03

Гонзо не си е пил хап4етата преди това изказване

ivoarsenal
16.09.2009 11:05

НИЕсъщо знаем за какво отивате в Испания.......... на пазар.Съответно и да Ви напълнят кошницата.Естественно не го желая,но с играта си точно до такова заключение стигаме.Не че някой отбор в България нещо играе,но от двата така наречени наши гранда Левски в момента нищо не играят