Огромна изненада! Локо Пловдив взе три точки от Лудогорец в Разград (видео)

22:28
Огромна изненада! Локо Пловдив взе три точки от Лудогорец в Разград (видео)

Лудогорец загуби от Локомотив Пловдив с 0:1 в мач от третия кръг на Първа лига. Резултата откри Михалевич в 86-ата минута, когато се възползва от груба грешка на Форстар и останал очи в очи с Ренан прати топката в мрежата на домакините.

 

Срещата започна с натиск на домакините, които можеха да открият резултата още в 5-ата минута. Мисиджан проби отдясно и върна към Вандерсон, който шутира от границата на наказателното поле, а ударът се отби в левия страничен стълб. Само 120 секунди по-късно последва нов изстрел от 17 метра, този път на Лукас Саша, но Луков прояви рефлекс и изби.


В 18-ата минута Лудогорец вкара във вратата на пловдивчани, но реферът Станислав Тодоров отмени попадението, тъй като прецени, че при единоборство рамо в рамо Кешерю е побутнал непозволено Езе. Пет минути по-късно Лукас Саша-Сисиньо и Вандерсон комбинираха добре отдясно, последният се озова на стрелкова позиция и шутира от десетина метра, но в аут.


В 25-ата минута разградчани комбинираха отлично в центъра, след което последва много добър пас към Лукас Саша, който шутира в близкия ъгъл на Луков, но топката отново срещна лявата греда.


Второто полувреме започна с дузпа за Лудогорец, която Кешерю изпусна. Тя бе отсъдена за игра с ръка на Томашевич в 47-ата минута след изстрел с глава на Форстър, но Луков спаси шута от бялата точка на румънския нападател.


В 63-ата минута Лукас Саша нахлу от дълбочина и върна към Кешерю, който стреля отблизо, но Мартин Луков за пореден път спаси. Четири минути по-късно Петрович спря с шпагат, а след това и с ръка пас на Марселиньо към резервата Жоао Пауло, но реферът прецени, че действието е неумишлено и не отсъди 11-метров наказателен удар.


В 72-ата минута и Моци направи огромен пропуск, след като стреля от трим метра с глава, но твърде неточно.


Така се стигна до 86-ата минута, когато Форстър допусна една от поредните си груби грешки от началото на сезона, извеждайки сам срещу вратаря Михалевич и нападателят на Локо Пд вкара технично покрай Ренан.


След изпълнението на центъра разградчани забъркаха поредно меле пред гостуващата врата. То завърши с шут на Шверчок в напречната греда.


ЛУДОГОРЕЦ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ 0:1


0:1 Михалевич 86


ЛУДОГОРЕЦ: 33. Ренан, 4. Сисиньо, 30. Моци, 90. Форстър, 3. Недялков, 18. Дяков, 8. Лукас Саша, 88. Вандерсон, 10. Кампаняро, 93. Мисиджан, 28. Кешерю


ЛОКО ПД: 71. Луков, 6. Езе, 15. Везалов, 50. Томашевич, 7. Петрович, 10. Умарбаев, 34. Банович, 9. Карагерен, 91. Буна, 44. Посинкович, 77. Аралица

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

djantata1
04.08.2018 23:24

Май има бразилски саботаж на бразилеца

ivelinkata
04.08.2018 22:58

Изненада ли?
Явно не следите футбола добре ,зада пишете подобно заглавие!