Достанич: Виляреал сигурно ще ни бие

09:02
Достанич: Виляреал сигурно ще ни бие
Промени в състава на Левски за мача с Виляреал обеща треньорът Ратко Достанич. Той обаче е песимист и твърди, че реално погледнато, Виляреал ще спечели мача.
Сърбинът е принуден на промените заради неубедителната игра и загубата от Локомотив София, контузиите на основни играчи и наказанията на Георги Сърмов и Зе Соареш. Националът Живко Миланов бе включен в групата за мача, но той не е играл от 15 август, когато се контузи.

"Няма как да ме притесни една загуба и да променим нещата. Доволен съм от работата, която вършат моите футболисти. Нормален човек съм и знам, че в България и Сърбия винаги се търси скандалът. Няма бойкоти. Знаем защо загубихме с Локомотив - не играхме добре. Вината винаги търся в себе си. Никога не говоря за футболистите пред други хора. Мога да им кажа нещо в очите. Когато нещо не ми харесва, казвам какво е на дадения човек", казва Достанич.

Той разкри, че е гледал едва два мача на Виляраел.

"Те са много силни и са равностойни в мачовете си на Реал и Барселона. Ако гледаме реално, Виляреал трябва да победи, но във футбола не всичко се опира на реалностите. Трябва да направим един силен и добър мач, да разберем за какво става дума и да се противопоставим", допъва сръбският специалист. Треньорът призна, че не се е чувал със собственика на Левски Тодор Батков след загубата от Локомотив.

"Нямам проблеми с никого в отбора. Дори и с Лъчезар Балтанов, разчитам на него и не мога да имам проблем. Той просто беше контузен, а после имаше мачове с националния отбор. Знам, че игра силно и вкара два гола в Ловеч. Гледах и другия мач на диск, запознат съм", каза още Ратко Достанич за "7 дни спорт".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bigred81
16.09.2009 13:05

радвам се 4е дойде времето много от вас да си свалят сините о4ила и да погледнат реално на нещата

ivoarsenal
16.09.2009 11:11

Това че Виляреал ще победи Левски е вън от всдякакво съмнение г-н Достанич,но за нас феновете които също си го знаем това е важно с каква точно игра ще го направите.Защото има загуба и загуба.Едно е да паднеш с високо вдигната глава а съвсем друго е както марто казва под мен със свалине гащи?!?!?!
Колкото до Гонзо той май вече е наяссно че след тази поредица от мачове Локото Виляреал и Цска има вероятност да не сте вече в Левски и двамата,затова след мача с локото скачаше като петелсрещу съдиите

martototo
16.09.2009 11:01

Хаахахахахаха типично за леФски.... за пореден път със свалени гаши още преди мача *joking* *lol* Успех на рогатите дано не ги бият с повече от 5 *devil*

geshana
16.09.2009 10:18

Левскар съм и то голям но .... Истината си е истина макар и да боли ... Просто с тази игра този отбор няма как да стане ... Също така мисля че Достанич въобще не е казал отиваме и падаме както го изкарват горе в заглавието човек-а си признава просто , че отбор-а е по-силен но не винаги това помага ... Не виждам нищо лошо в думите му макар че искам да го махнат *joking* Иначе по същество мисля че Ще стане както в Шампионската лига освен 6 загуби пак ще сме петомни за гол тва са мои виждания *sad*

nasran_chorbar
16.09.2009 10:12

Как може да тръгваме с такава нагласа,бе?Никога български отбор няма да направи нещо значимо,докато мислиме по този начин.Вижте вчера Цюрих какво направиха!Играха надъхано,искаха да вкарват.Единственото им слабо звено в отбора беше вратарчето им,останалата част от отбора се опитваха да играят.Все по-селски става българския футбол...Все пак желая успех на любимия отбор,въпреки, че те явно не го желаят.Само Левски.

brickbat
16.09.2009 09:23

Виляреал, не сигурно, а със сигурност ще ни бие въпроса е с колко... *sick*