Лудогорец е аут от ШЛ, рефер сериозно ощети българския шампион (видео)

23:01
Лудогорец е аут от ШЛ, рефер сериозно ощети българския шампион (видео)

Лудогорец е аут от ШЛ! Това стана факт след безобразно съдийство на австриеца Мануел Шютенгрубер и изключително слабата игра на орлите, което доведе до поражение с 0:1 от МОЛ Види като гост. Първата среща между двата отбора в Разград бе завършила 0:0 и българският шампион скоропостижно напусна най-комерсиалния клубен турнир. Единственото попадение в реванша вкара Хаджич в 45-ата минута.


Въпреки лошото си представяне Лудогорец бе много сериозно ощетен от рефера, чийто морал би трябвало да бъде поставен под сериозен въпрос от УЕФА и той да не свири двубои в Европа. Австриецът напълно съзнателно и нарочно изгони за два незаслужени жълти картона Мисиджан и от 40-ата минута на орлите се наложи да играят с човек по-малко. До края на срещата пък играчи на МОЛ Види можеха на няколко пъти да бъдат изгонени, но съдията отказа да им покаже червения цвят. С многото си и то груби нарушения се отличи Хущи, който получи само жълт картон, а след него извърши поне още два брутални фаула.


Срещата започна с натиск на Лудогорец. Разградчани имаха шанс да реазилизат още в 3-ата минута. Тогава Марселиньо извезе великолепно Мисиджан сам срещу вратаря, но холандецът спря лошо на гърди и бе застигнат от бранителите на домакините.


Постепенно унгарците заиграха доста грубо, но австрийският рефер Мануел Шютенгрубер се задоволяваше да комуникира с играчи на домакините и да ги моли да не ритат противника. От своя страна показа няколко жълти картони за "симулация" на играчи на орлите.


Така се стигна до 40-ата минута, в която защитник на МОЛ Види изблъска с ръка Мисиджан в наказателното поле, а реферът спря играта за да даде втори жълт картон за симулация на Мисиджан, въпреки че холандецът изобщо не поиска нарушение. Първият картон на Мисиджан отново бе изключително дискусионен, тъй като той бе показан заради това, че нападателят не бе на 9 метра и 15 сантиметра при изпълнение на нарушение. Тогава съдията реши направо да го декорира с жълто, вместо да му каже да се изтегли с 50 сантиметра назад.


Така разградчани продължиха в числено намален състав и предвид слабата им игра до този момент пуснаха гол. Това се случи в 45-ата минута, когато Хаджич реализира отблизо с глава след разбъркване в наказателното поле на гостите.


В 50-ата минута Хущи влезе брутално в коляното на Сисиньо, съдията отначало се поколеба дали да отсъди дори фаул, но категорично отказа да покаже жълт картон на играча на Видеотон. В 61-ата минута същият този Хущи спря умишлено с ръка една от малкото опасни атаки на разградчани, но Шютенгрубер отново отказа да го декорира в жълто.


В 76-ата минута Лудогорец като по чудо не получи втори гол. Натанаел за пореден бе преодолян елементарно, последва центриране към непокрития Хущи, който стреля от 5-6 метра, но Ренан някак спаси.


В 82-ата минута разградчани можеха да изравнят след брилянтно изпълнение от фаул на Жоао Пауло. Бразилецът стреля от над 30 метра, но шутът му нацели напречната греда.


МОЛ ВИДИ - ЛУДОГОРЕЦ 1:0


1:0 Хаджич 45


МОЛ ВИДИ: 74. Ковашик, 3. Винисиус, 5. Фиола, 8. Хаджич, 9. Хущи, 10. Ковач, 11. Него, 22. Стопира, 23. Юхаз, 33. Варга, 44. Шчепович


ЛУДОГОРЕЦ: 33. Ренан, 4. Сисиньо, 5. Терзиев, 30. Моци, 6. Натанаел, 18. Дяков, 10. Кампаняро (46- Горалски), 88. Вандерсон (74-Жоао Пауло), 84. Марселиньо, 93. Мисиджан, 70. Шверчок (68- Кешерю)

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

daimex94
02.08.2018 14:05

Значи много е дразнещо, когато телевизията и отбора са на един собственик. Всички гледат да се подмажат, или просто ако не го направят са уволнени. Когато друг отбор отпадне от съперник на по-ниско ниво, било срамно, а при Лудогорец съдията ги ощетил. Първо играхте супер зле, пълни балъци и второ тоава беше ЕБАХТИ СМЕШНОТО И СРАМНО ОТПАДАНЕ.
Също и примерно като имаеш дузпа срещу Лудогорец в БГ първенството, в студиото на полувремето гостът си каза, че е имало дузпа, а Мирослав Арабаджиев : " Ъъъъ, амииии, може биии, ноо по-скоро дааа, но не искам да ангажирам никой с мнението сиии, то е просто лично мнение".....ужас, олито тече и прелива, да еба майка ви да еба. А с другите отбори, веднага, който и да е от коментаторите : " ДУзпа, е това беше дузпа, тук могат да се чувстват ощетени"
А на Домуса и Лудогорец им лижете гъза, все Лудогорец неточните им удари били много добри и класни решения, все били ощетени, нямали ден просто, все като изостават в резултата си спомняме как можели да правят обрати, а като водят просто няма шанс да ги смъкнат вече, като оня коментатора на бтв, който е влюбен в Барселона и си блъска чекии на плакат на Месси, поне обаче той го прави от любов към Барса, не че пак е правилно , защото трябва да си безпристрастен на такава работа, ама той е влюбен гей.... но дразнещото в тези случаи е че те се опитват да не го правят открито и си мислят че никой не забелязва, а те са големите професионалисти.....ама нормално като Домуса ви дава заплатите....смешници.

Научете се когато коментирате спорт, да сте безпристрастни. И Домусчо, ако толкова много иска да подражава на Европа, да се научи също !!!!!

scouser_pool
02.08.2018 00:11

Доста постно представяне от Лудогорец.Аз лично Вандерсон и Марселиньо не знам как играят в България , хвалят ги и т.н. , но в Европа във важните мачове винаги се губят и като цяло липсва креативност в предни позиции.Иначе Кешеру ми харесва , защитата е ОК , вратаря ОК , но в халфовата линия за догодина трябва да се подсилят с някой

zlobar4o
01.08.2018 23:26

1.австрийски рефер на унгарски отбор ... Безценно
2 не виждам как с моци форстер и ТЕРЗИЕВ Боже мой ТЕРЗИЕВ в ШЛ
3 Кампаняро и най веме вандерсон за първи път в живота си се молех някой да се контузи а и слаб дяков
4 да не пуснеш горалски саша кешеро и псуло ебаси треньора трябва да си ...зъбчо