Класика за Байерн в Израел

00:21
Класика за Байерн в Израел
Байерн Мюнхен постигна класическа победа като гост на Макаби Хайфа в мач от груповата фаза на Шампионската лига.

Гостите доминираха през първото полувреме, но не успяха да стигнат до гол, с който да решат бързо мача в своя полза. От своя страна, играчите на Макаби се бяха дръпнали в своята половина и компактно изчакваха своя противник да се оголи за евентуална контраатака.

След почивката действията на терена не се промениха особено и баварците продължиха да търсят задължителен гол. В 64-а минута Даниел Ван Буйтен успя да вкара ценно попадение за мюнхенци след разбъркване в пеналта на домакините.

След този гол в играта на гостите започна да се усеща по-голяма увереност и лочино в последните минути играчите на Байерн стигнаха до по-изразителен успех. Младият нападател Томас Мюлер на два пъти в 85-а и 88-а минута намери мрежата на израелския тим  и донесе важни три точки за тима на Луис Ван Гаал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

geshana
16.09.2009 10:23

Ето за това Ван Гаал е тук ! За да направи Байерн Голям отбор ! Мюлер беше добър и през предния сезон .... Просто не му се даваше никакъв шанс както и на другите младоци в състава за това моето виждане за Рибери че ако напусне Баварския колос няма да има чак такова отражение дори и по-добре ще могат да се развият младоците по професионално тъй като Ван Гаал е треньор , който главно умее да развива въпреки че с добрите играчи така наречени звезди не умеее толкова да се разбира ... Иначе Мюлер е много добър има много хляб в него но тва се видя още в подготовката същото важи и за Соуса Алтинтоп добре се включва сега камоли и с Робен виждам Байерн готов за успехи *wink*

martototo
16.09.2009 02:32

Те винаги играят достойно в групите.След това обаче става трудно и те не демонстират типичният немски футбол...смисъл с напредването на фазите на турнира играят все по скучен прибран футбол... а на немците им отива постоянно да атакуват...

arsenov
16.09.2009 00:31

много добре почваме ШЛ давай Байерн само напред