Новото попълнение на "Армията": Ще дам всичко от себе си

21:23
Новото попълнение на "Армията": Ще дам всичко от себе си

Новият футболист на ЦСКА София Мауридес Роке Жуниор беше отличен с приза за играч номер 1 на първия кръг в Първа лига. Бразилският нападател, който пристигна от португалския Беленензеш, отбеляза второто попадение при домакинската победа на "червените" над Локомотив Пловдив с 2:0, а снощи се разписа и при класическия успех над австрийския Адмира (Вакер) в среща от втория квалификационен кръг на Лига Европа. 24-годишният футболист заяви по време на пресконференцията, че е изненадан от това отличие и ще работи усилено, за да помага на отбора в постигането на победи.

,,Много съм щастлив от това, че съм тук, това е едно от най-хубавите постижения в моята кариера. Ще се раздам максимално и ще помагам на моите съотборници – относно мача с Локомотив Пловдив знаех, че ще бъде труден мач. Цяла седмица работих много усилено, за да бъда титуляр. Посвещавам гола си и успеха на нашия треньор, който не спря да вярва в мен. Ще продължа да навлизам във все по-добър ритъм“, заяви бразилецът.

Нападателят на ,,червените“ коментира и ролята му в новия клуб след напускането на основния реализатор Фернандо Каранга и сподели мнението си за новия старши треньор Нестор Ел Маестро. 

,,Познавам Каранга, гледал съм неговите изяви в Бразилия. Знам, че вкара много голове тук и ще се боря да отбелязвам голове, но и да помагам на отбора с асистенции, за да постига успехи. Много съм благодарен на треньора, никога не бях работил с толкова млад специалист, знам, че е много амбициозен и заедно с него ще стигнем много далеч“, добави Мауридес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация