Тиери Анри поема Астън Вила

16:21
Тиери Анри поема Астън Вила

Бившият френски нападател Тиери Анри ще поеме английския тим Астън Вила. Анри ще наследи Стив Брус, а индикации за това развитие се появиха миналата седмица, когато французинът разкри, че няма да продължи да бъде телевизионен коментатор. Той вече натрупа известен опит на Мондиал 2018, където с Белгия бе помощник на Роберто Мартинес. Стив Брус ще се срещне днес с новите собственици на клуба Насеф Сауирис и Уес Идънс, за да разбере съдбата си. Вчера обаче той индиректно потвърди, че може би ще напусне. 

„Първо, искам да кажа, че това, което се случва с клуба, е чудесно с оглед на тежките последни 12 месеца. Хубаво е, че Вила има нови собственици и те си имат техни идеи. Най-важното е клубът да се движи напред. В един тим играчите и треньорите идват и си отиват, но клубът остава. Вила като клуб има нужда от стабилност и аз се надявам, че новите собственици ще я осигурят", каза Брус вчера на среща с медите. 

Според слуховете Анри ще подпише договор поне за 3 години, като ще получи и сериозна сума за трансфери. Целта пред него ще е завръщане във Висшата лига още през следващия сезон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация